Shoppen in de Betuwe, maandag 28 juli 2014
.
.
Op de dag dat heel West-Nederland blank stond van het water, er snelwegen afgesloten waren, gingen S1, M2 en ik nietsvermoedend met mooi weer per auto naar Belgie. Ergens in de Betuwe reden we wat rond om eens even wat te shoppen. We hadden besloten dat we geen zin hadden om naar de Lidl te gaan en zouden wel wat verse groente plukken uit de natuur, waaronder overigens geen vijfvingerkruid.
.
.
We waren er afgegaan bij Rheden en zagen toen een bordje "Eiland Maurik" hetgeen na vele kilometers geen wandelroute opleverde, hier waren we al ergens bij Tiel in de buurt. Rechts de boomgaarden van de Betuwe.
.
.
We hebben de hele week gegeten van al het verse groenvoer dat we hier konden plukken, hetzij in smoothies, hetzij door de salade heen.
.
.
De rode klaver stond er ook goed bij en enkele Betuwse appeltjes, wel dat was ook niet te versmaden. Als ze niet eetbaar zijn, dan snijd ik ze doormidden en doe ze in de koelkast. Eventuele vieze koelkastluchtjes zijn daarmee direct ten einde.
.
.
Toen we aan het eindvan het (Dwars)weggetje waren keerden we weer om, want het begon te regenen. Eenmaal terug in de auto, net op tijd trouwens, begon het te hozen, niet normaal meer. Dus kregen wij ook tijdens het rijden nog eventjes flink wat regen over ons heen. Aldus werd de auto vanzelf gewassen en het hield gelukkig al snel weer op. We lunchten bij de MacDonalds vlak voor Breda:-) En in tegenstelling tot appeltaarten met slagroom, bleef de hamburger zitten....
.
Video 2 van de Healing Code: Patience
..
  
Make a Free Website with Yola.