1) DE AVONDBOSCIRKEL

Onderweg naar de avondboscirkel bedankte ik eerst eens even deze een soortement van Verkeerseik voor het prachtige weer tijdens mijn "mini vakantie van 25 uur"vorige week  Omdat er verkeer reed kon ik hem niet even fysiek aanraken maar hij hoorde me wel, want ik kreeg allemaal zegen energie over me uitgestort. Op de terugweg lukte het wel en toen vroeg ik hem mooi weer voor woensdag 21 september omdat ik dan tuinvrouwen aan het werk zou krijgen, en dan moet het niet regenen natuurlijk. Ook dat lukte wonderwel!

De energie bij het maisveld was wederom hoog en Multi Purpose Eik daar rechts vroeg ik maar weer eens hulp bij al mijn klusjes.

Op deze maandag denk ik dat het was, was het weer niet zo mooi, flink bewolkt.

Dan plant ik een veenbesplantje in de avondcirkel, afkomstig van de Holterberg:

en meteen maar een lijsterbesje nu ik weet dat die boscirkels beschermt.

en verplaats een polletje hei naar de andere hoek omdat ik dat al veel langer van plan was:

dus zo ziet het geheel er nu uit  en ik loop er nog even een rondje in

dan moet ik opeens inwendig schateren als ik zie dat er vlakbij de cirkel al lang een lijsterbes staat:-)

de avondzon komt door

De "goed-voor-de-longen-douglas"heeft opeens een paddestoel aan zijn voeten:

2. Woensdag 22 september, naar de ochtendcirkel, maar nu met...

J2 en Billy the kid aan de lijn. J2 is nog geen 6 maand en lichtelijk wild, Billy the kid 11 jaar , 12 op 6 oktober aanstaande en behoorlijk opgevoed. De personen die bij de hondjes hoorden , eentje als oppaspersoon, waren mijn tuin aan het winterklaar maken. Zeg maar, fatsoeneren. Dus moest ik op de hondjes letten.

In het bos laat ik ze snel los en dan kom ik prompt een vent met nog een hondje tegen. Ik kom hier NOOIT iemand tegen... maar nu dus wel... en dat hondje, wel, ik had J2 en Billy the kid niet echt onder controle wat dat betreft....  schaapachtig verontschuldig ik me wat bij zijn baasje... 

dan neem ik plaats op de meditatieboomstam en laat de honden eerst een flinke poos uitrennen, wild dat ze waren, althans J2, met een noodgang renden ze naar links, rechts en weer terug, sprongen over de meditatieboomstam,, wat een energie.. het is dan ook een Ram, J2, tewijl Billy the kid een Weegschaaltje is. Gek genoeg rennen ze er wel vandoor, maar blijven toch terugkomen om te kijken of ik er nog wel ben. 

J2 is hier klaarblijkelijk even voor een momentje uitgeraasd, hij heeft meer belangstelling voor Billy the kid dan omgekeerd. Ik wist overigens toen nog niet dat dit hun eerste wandeling samen was, anders had ik misschien niet eens het lef gehad, maar het voelde heel vertrouwd, en ook al was ik het niet, toch goed onder controle hihi

Als ze allemaal uitgeraasd zijn lopen we een stukje verder , Billy telkens voorop

vlak voor we het bos uitgaan, weer aan de lijn! 

Make a Free Website with Yola.