Boekenwalk, Bredevoort, zonnigezondag 19 mei 2013
als wandeling had het niet veel om het lijf alhoewel ik twee keer het stadje in en uit gelopen was omdat ik me heb laten verleiden en een te zware stapel boeken eerst terug moest brengen naar de auto.
op de voorgrond mevrouw Appeltaart die haar naam dankt aan haar veelvuldige bezoekjes aan Bredevoort, niet voor de boeken, maar voor de appeltaart-in-town. Vandaag was het ook jarige jet trouwens dus werd er op appeltaart getracteerd.
als je goed kijkt zie je rechts tegen het kroos aan een stel mini eendjes
P, rechts achter de lantaarnpaal, was nog op zoek naar een boek en laat ie het vandaag nog vinden ook hier!
ik moet bekennen dat de appeltaart inderdaad heeeeel lekker was, je moet zonder poedersuiker bestellen anders doen ze dat er op ( per slot was mevrouw appeltaart ervaringsdeskundige ) maar natuurlijk wel met slagroom - het terras zat stampvol dus hebben we het binnen verorberd in een middeleeuws aandoende ruimte
kijk wat je allemaal kunt doen met een schoenenzak die je toch niet gebruikt! Bij dit winkeltje kocht ik de boeken die op straat stonden uitgestald, ze hadden nogal wat astro boeken en ander metafysisch spul, nog een I Tjing nodig, z.g.a.n., voor een prikje?
op de terugweg maak ik nog even van alle kanten foto's van dit standbeeld want zulke standbeelden kom ik niet vaak tegen op mijn wandelingen
nog even langs het water, en tja, toen waren we al weer bij de auto
bij caregreen hieronder verkopen ze ook horoscopen , ik doe het veel goedkoper:- maar het is natuurlijk wel gaaf dat astrologie onderdeel van een eco lifestyle is!
terug naar de index - volgende wandeling
.
.
Make a Free Website with Yola.