Magical Mistical Tour maandagochtend 21 november

Nadat we nog even snel de astrodobbels hadden gegooid om te kijken of Br te Hoegaarden wel op tijd thuis zou zijn voor haar afspraak als ze meeging op de Misty Mistical Tour en Mercurius in 12 kreeg dus maar moest afwachten, gingen wij met z'n vieren overgebleven na de workshop in de mist op weg.

Bij de Begineik spraken we zo allemaal onze wensen uit en Br te Hoegaarden, die ook een natuurgebied achter de deur heeft, vertelde Eik dat ze een lijntje ging leggen met een bepaalde Eik in dat natuurgebied, keigaaf weer! 

ik fotografeerde ondertussen het witte spinneweb onder dit bord over lijntjes weven gesproken

H uit Utrecht had wel wat met deze boom

Nog meer leuk mistig draad

H uit Antwerpen wou eigenlijk niet meer weg toen ze eenmaal in dromenland in de kou tegen deze begineik aan stond

We lopen door en komen bij het Magical Mistical Pad met de Bewaakbeuk aan het begin, die ik altijd toestemming vraag om de andere dimensie te mogen betreden in dit andere Magical Mistical Land

Kijk, zo ziet het pad er uit, geheimzinnig, zelfs als het niet mist trouwens

Iedereen vraagt om de beurt toestemming, H uit Utrecht vond deze beuk wel heel speciaal, in feite had ze met de eerste twee bomen al voldoende bomenenergie binnen gekregen, de rest was oververzadiging vertelde ze later.

En die rest begon met de dikste en oudste Eik van Nederland. Ik vertelde H te Antwerpen dat Eik de boodschap had gegeven dat iedereen in het Pluto in Steenbok tijdperk terecht gaat komen op een plek waar ze echt thuishoren, waar ze zich echt verbonden kunnen voelen met de aarde en echt kunnen wortelen waarop H te Antwerpen die driehoog (of zo iets) in Antwerpen (dus) woont helemaal schrok. Ze woont tegenwoordig ook in een hutje in het bos, een eindje weg, maar nu begon ze zich zorgen te maken, waar was ze dan eigenlijk thuis?

De zon komt door!

Een dubbeltje voor haar gedachten (zo luidt het gezegde toch?)

Dan een mededeling: de troonopvolger van de Dikke Boom is nu ingekapseld, weliswaar met een mooi driehoekje, maar je kunt er niet meer even tegen aan leunen om vast te stellen dat zelfs een tienjarig eikje al een mega-energie geeft. Je moet me nu dus maar op mijn woord geloven:-)

We lopen door, naar de Rode Beuk en Br uit Hoegaarden krijgt door, heel gaaf, dat Rode Beuk de Geliefde van Dikke Eik is!!

nog wat donkerrode paddestoelen onderaan rode beuk, het klopt dus weer, de paddenstoelen nemen de energie van de boom op

Door de mist valt me opeens een vennetje op, met daarachter de heuvel waar de bosgeesten wonen.

Speciaal voor H uit Utrecht bezochten we de rode beuk, maar die was dus inmiddels gewoon Boom-Oververzadigd of zo iets.

Hier sta ik tegen een ceder aan, en waan me in Anastasia land

Dan lopen we door naar het Indianen Douglassparren gebied.  Mocht L uit Ewijk dit lezen, de mevrouw op het fietsje met het alpinopetje kwam weer langs, nadat ik de anderen verteld had over de Douglasspar ervaring van L uit Ewijk met de mevrouw op het fietsje met het alpinopetje.

We lopen weer terug en bedanken de begin eik, nu eind-eik:


Br uit Hoegaarden schreef nog, nadat ze op tijd thuisgekomen was: Ik ben nog in andere sferen aan het nagenieten van de Nevelen van Gelderland en de magische verhalen ons verteld door Welkomeik, Poortwachter,  Dikke Eik en zijn mysterieuze geliefde en de Indiaan.
 
Het waren weer fantastische dagen in Lochem en heb thuis dadelijk mijn agenda voor volgend jaar gecheckt....oef ik kan er weer bij zijn dan...dus zet mij alvast op de lijst van deelnemers dan, en ik vermoed, samen met H uit Rotterdam op dezelfde kamer.
 
Op weg naar huis hebben we natuurlijk nog flink nagekaart.
H uit Antwerpen en ik waren totaal onder de indruk van de waarde van de zevende huis personare, omdat die over zeer feitelijke en zeer concreet waarneembare toestanden gaat, en aldus nog beter kan gecheckt worden dan de Venus-personare, en Hilde zeer goed op de hoogte is van mijn zevende huis-toestanden.
Ik zie nu duidelijk ook het heet hangijzer en de valkuilen die ik beter kan vermijden.
 
Bedankt voor de fantastische ontvangst, de interessante workshop en de bijzondere en inspirererende wandeling!

H uit Rotterdam schreef:

wat een mooie foto's en wat was het een geweldig weekend.
10 persoonsbungalow, prima, zet mij maar weer met br. uit hoegaarden op een kamer. we horen wel weer wat voor moois je uitvogelt. Heb het goed in belgie.

Ook voor A te Schiedam en T te Rotterdam met  E uit de Ardennen (soms uit Tilburg)  is een 2 p kamer indeling geen probleem, maar voor tante Hettie wel, die wil een 1 p kamer..

Terug naar de indexpagina - volgende wandeling.

Make a Free Website with Yola.