Middenweg, Eezergroen, zondag 13 mei

Op het programma had gestaan voor zondag: een middagwandeling in een `natuurgebied dichtbij`. M1 en ik hadden in de week daarvoor eens even gegoogled waar dat dan zou moeten zijn en samen met L deze wandeling min of meer al voorgewandeld, om te kijken of het wat was. Geschikt bevonden, togen wij dus op zondagmiddag met de groep eerst per auto naar de P.  Daarna wandelden we een leuk pad op, deden onderweg nog de "Lijsterbeservaring" en hier zijn we al zowat bij de boomstammen-pauzeplek aangeland (bij het water op het kaartje).

Hier een Eikervaring en dan

treffen we een schone slaapster op het pad erachter. Met z'n allen besluiten we vervolgens op zeer democratische wijze de ene kant uit te gaan (er waren hier drie mogelijkheden, terug, links of rechts) maar we gaan voor het avontuur, de kant die M1 en ik nog niet van tevoren uitgezocht hadden.

en die beviel een stuk beter dan de kant die wij wel eerder gelopen hadden.

een mislukte poging om de Nijlgans in de verte op de foto te krijgen:

en een wel zeer geslaagde poging, de eerste kan ik wel zeggen van mijn hele fotografenleven - om een vlinder in beeld te krijgen die niet meteen wegfladdert:

we wandelen maar eens verder

tot we weer bij de auto komen om thuis te gaan lunchen.
Nu Venus nog retrograde loopt en Pluto trouwens ook, het verband daarmee is helaas alleen voor een enkele workshopganger duidelijk, ga ik nog even door met prachtige Russische muziek:

..

Make a Free Website with Yola.