De duizendbladwandeling (oorspronkelijk), zondag 24-8-2014

.
Zo lang ik de foto's nog niet van mijn 3,7 megapixel Olympus af heb, zullen we het moeten doen met opnamen van anderen. Deze foto's zijn gemaakt met een Samsung, tjonge wat ik ben ik blij dat ik niet zo'n ding heb als is het altijd beter dan niks natuurlijk. De foto's zijn 5 MB groot en als ik ze verklein nog twee keer te zwaar voor een webpagina. En ik vind ze niet eens scherper.. Maar goed, dit was de camera van Eltwee met wie ik deze zondag vergaderd had en met wie ik s avonds nog even de hei opging.
.
alwaar ik duizendblad tegenkwam, maar dat moet maar even wachten tot mijn eigen foto's want Eltwee had het niet gefotografeerd:-)
.
.
Het was nog mooi weer, vandaar dat we nog even aan de avondwandeling gingen, de koolhydraten wegwandelen zeg maar.
.
.
Heide hebben we ook nog geplukt, ligt nu te drogen.
Heide mag niet in de heteluchtoven gedroogd of andere nog nader op deze pagina  te benoemen droogmethoden, het moet op natuurlijke wijze drogen wil het de medicinale eigenschappen bewaren.
.
.
God kwam trouwens ook weer langsgesjeesd op deze stichtelijke zondag, maar ook die foto staat op mijn kapotte camera.
.
.
Eltwee was zwaar onder de indruk van de grove den hier. En terecht, het was bij de Indianen een heilige boom, zoals we op de vorige wandeling hebben kunnen lezen.
.
.
al keuvelend liepen we verder.
.
.
en dan nemen we het er even van op een "bankje", maar wel lekker in het zonnetje.
.
.
een creabea foto...
.
.
het uitzicht vanaf ons bankje.
.
.
de witte berken stonden er ook weer mooi bij.
.
.
wilde peen, we hebben gecheckt, er zaten zwarte puntjes in het midden van de bloemen, hier en daar zelfs nog maar donkerrood, zo stelde Eltwee vast.
.
.
Dan zien we weer chemtrails over een vlakte waar nooit (lijn-) vliegtuigen komen (wel een beetje vaag op deze foto trouwens).
.
.
Het wordt wel steeds vroeger donker tegenswoordigs, maar we waren met het donker wel weer  thuis. Eltwee verzint dan heel intelligent een soortement kruidendroogoven op een theelichtje, wat ik nadien nog verfijnd heb, zodat het nu ook hier heel snel gaat en ik niet langer met beschimmelde kruiden zit omdat ik, nu de verwarming nog niet aan is, geen kruiden droogde behalve ze in een doos stoppen om mee te nemen naar NL en daar te ontdekken dat ze niet goed meer waren. Dus dat was een erg goede inventie van Eltwee!
.
.
Daarna hebben we de healing code gedaan, en een Tweelingenachtige meditatie:-), om de volgende dag naar het Marialabyrint te gaan. Ook die foto's staan nog op mijn camera. Eltwee zei trouwens dat computers ook dingetjes hebben waarin je de memory card van een camera kunt doen, nooit geweten, maar mijn notebook bleek inderdaad zo'n ding te hebben, alleen twee keer te groot voor mijn mini kaartje, dus dat wordt nog even afwachten tot zich een andere oplossing aandient. En er is een Panasonic op de post gedaan voor mij, gaaf he!

GARAM MASALA: Eltwee: Bij de Tuinen hebben ze garam masala van Jacob Hooy, en een aanbieding gratis verzenden vanaf 10 euro ook naar Belgie, vandaag nog.
.
..
  
Make a Free Website with Yola.