Het Enzerinck hersteld, woensdag 5 december
Mocht je denken dat ik met mevrouw Appeltaart aan de wandel ging, nee, dat was van een mini uitstapje ervoor waar ze mij haar hoed wilde geven. Probleem was dat die mij van geen kant staat en haar wel, dat legde ik even vast. Naar landgoed t Enzerinck ging ik vandaag met M1 (ook met hoed), M2 (met hondenjasje), M3 (normaal), Pruttel (normaal) en mijzelf, maar het was ijskoud, dus we hadden wel fikse winterkledij aan.
M1 toverde weer een orb tevoorschijn boven heur hoofd
links: wortelkunst in de grond
en hier zijn we bij de leuke Beuk waar ik voor het eerst zogenaamd boventoonzingen oefende waar Beuk toen heel blij mee was. Vandaag was het te koud om af te dalen op de grond naar de beuk
als we verder lopen
zie ik toch opeens dat het bankje vernieuwd is bij deze bomenconstellatie, waar het trouwens nu ook kaal is erachter
watertjes, (ik zeg het er maar even bij), --we hadden witte wieven uit het linkerwatertje zien opstijgen, ik zag op de grotere foto in het midden een enorme luchtbellenorb, als je goed kijkt zie je 'm nog:-) Er was van wanorde en omgezaagde bomen geen sprake meer, er was zelfs een rozenboog eiland aangelegd (foto rechts). Belangrijker, de energie was goed op het hele terrein!
weer een nieuw bankje
 
hierboven een statig laantje richting de Enzerinckweg, vol met nieuw geplante winterlinden. Toen ik M1 vertelde dat deze route (en nog wat verder) het decor wordt van onze bloemenzaai-wandeling op hemelvaartsdag 9 mei (aankondiging volgt nog, zo gauw ik een bijpassende lezing verzonnen heb over zaaien en oogsten in de horoscoop) , zei ze dat we hier tussen de boompjes prachtig konden zaaien. Met al die verse grond. 
Aan het eind was het bankje niet alleen vernieuwd, maar er was er ook 1 bijgekomen.  Hierna was de batterij van mijn camera op.
Dit prachtige muziekstuk  is ingestuurd door mevrouw Appeltaart

Terug naar de index
- volgende wandeling

.
.
Make a Free Website with Yola.