GARAGEWALKS, to & fro, 17 en 18 december 2012
het eigenwijze opdondertje moest naar de garage en de garagelui wilden wel op de foto toen ze zagen dat ik met camera beladen was, nodig voor de wandeling op de terugweg, want ik kon er niet op wachten, tot de auto klaar zou zijn,, dat opdondertje is trouwens wel een dure kostganger zeg, de garage is van het merk skoda, maar zelfs die hadden tweedehands nog geen budgettair aantrekkelijke aanbieding voor mij:-)
als ik het garageterrein afloop en de weg oversteek
ben ik al direct op de Gagelweg en dus in de vrije natuur
links zie ik nog een paar bomen ten dode opgeschreven:-(
op de linkerfoto een kei die ik meegenomen heb, je weet maar nooit wanneer ik er weer eens een nodig heb voor het medicijnwiel en op de rechterfoto sta ik tegen de boom aan van het minicongres. Diezelfde dag nog schrijven zich de laatste mensen in voor de cheironworkshop op dezelfde lokatie als het zogenaamde minicongres dus misschien moeten we de boom opdragen aan de workshops in Slijk Ewijk, waar we overigens in het seizoen 2013-2014 een cursus medische astrologie gaan houden op zaterdagmiddagen, dan weet je dat vast:-)
de witte sliert rechts moet een pijl voorstellen die wijst naar een verhoging voor de motocrossrijders hier
rechts af de Dwarsweg in en aan het eind hebben ze een nieuwe scandinavische schuur opgetrokken die ik persoonlijk heel mooi vind, ook kwa kleur, de volgende dag ging ik precies dezelfde weg terug om het autootje weer op te halen, maar het regende.  Ik had zin om in de regen te lopen, en het was ook heerlijk. Ik heb alleen geen camera meegenomen toen. Als een verdronken kat kwam ik bij de garage aan..:-)

wel eens van dormeasan gehoord van AlbertusVogel? In verband met de nieuwe bezorgdheid van de overheid voor onze gezondheid staat er tegenwoordig op de verpakking: (ingestuurd door A te R)


Dormeasan is een homeopathisch geneesmiddel zonder specifieke therapeutische indicatie, toegepast volgens de principes van de homeopatische geneeswijze.

Waar er vroeger stond:

Het 100% natuurlijke Dormeasan Nachtrust van A.Vogel is samengesteld uit de vijf rustgevende planten haver, citroenmelisse, valeriaan, hop en passiebloem. Deze krachtige combinatie bevordert een gezonde slaap

Je blijft lachen met die corrupte idioten in Den Haag,, mogen ze een goede nachtrust hebben-:)


terug naar de indexpagina - volgende wandeling


.
Make a Free Website with Yola.