1. Haarlo,  donderdag 22 mei 2014
.
.
er moest gestemd worden dus eerst haalde ik moeders op aan de Vlierbes. En Jeetwee want we gingen natuurlijk ook nog aan de wandel. Nadat we ook mevrouw Appeltaart opgehaald hadden die geen zin had om te stemmen.
.
.
Nadat we bij de Varuvo geweest waren, te Borculo, en onze wandelroute niet hadden gevonden omdat we al kletsend in de auto de afslag vergaten, stopten we in een gehucht waar ik nog nooit van gehoord had, te weten HAARLO, en wel bij de kerk.
.
.
Aangezien ik de volgende dag al naar België zou gaan, had het geen zin vlierbloesem te plukken, maar als ik ooit nog eens een vlierbloesemroute zou zoeken...
.
.
We gaan op een gegeven moment rechtsaf een pad in dat mevrouw Appeltaart nog niet kent. Want als je er kunt fietsen heeft ze alle paden in de hele Achterhoek al eens gehad.
.
.
Er komt al snel een bankje, wat voor mij veel te vroeg was (....)
.
.
Dus jeetwee en ik (jeeeen) lopen door en komen langs een sjieke boomhut.
.
.
prachtig vind ik die varens, rechts in beeld.
.
.
we komen het minibosje uit en komen terecht op een pad langs een weiland (weer erg overbodig commentaar dit..)
.
.
kijk, legt mevrouw Appeltaart uit, als zo'n peerd met 1 poot in ballerinastand staat, dan slaapt'íe al staande...
.
.
Op de picknickplek heeft jeetwee (en bijgevolg moeders) een kleine aanvaring met een valse hond (en eveneens vals kreng als baasje).
.
.
Dan lopen we de Dennenweg op (geloof ik) al waar alleen Amerikaanse Eiken staan en nummer 6 vraag ik of hij mee wil doen aan het raster der Amerikaanse Eiken. Nou, dat wilde die wel!!!
.
.
daarna tik ik alle Amerikaanse eiken aan, en allemaal reageerden ze met een sterke energie, nu in verbondenheid met het grid der Amerikaanse Eiken.
.
.
De Dennenweg komt uit op de Wolinkweg, we gaan rechtsaf.
.
.
nog even achterom kijken naar al die Amerikaanse Eiken die nu onderdeel zijn van het grid, en dan vervolgen wij onze route langs een kerkhof.
.
.
Toen was het tijd voor koffie.
.

2. DOMINICANERKLOOSTER HUISSEN, vrijdag 23 mei 2014
.
.
De volgende dag, op weg naar Belgie, ging de miniwandeling naar het Dominicanerklooster in Huissen, waar ik een afspraak had.
.
.
Niet met de mooie rode beuk op het binnenplein.
.
.
Maar met `de dame in het geel`, die uit Los Angeles over was gekomen (een Brahmacharini van de SRF).
-video ingestuurd door I.H.-
.

..
  
Make a Free Website with Yola.