Haarweg t.o.no 6, deel 3 van de verkenning, woensdag 3 april 2013
Ik geloof dat we drie keer zachtjes heen en weer gereden zijn op de Haarweg voor we dan eindelijk het pad wat ik gegoogled had hadden gevonden. Het moest ons van de andere kant nog even langs het meditatiebankje brengen en dan konden we een nieuw stuk bos verkennen.
Mevrouw had haar winterjas al in de wasmachine gedaan op hoop van mooier lenteweer, ook vandaag woei het stevig maar in de bossen viel het reuze mee
prachtig zijn die paden met dennennaalden en denneappels, veel mooier dan paden met eike-of beukenbladeren
Het was hier kortom net zo mooi als op de Spijkerdijkwandeling die er aan grensde
we gaan nog even langs het meditatiebankje voor een zit in de zon, en kijk rechtsonder nou toch eens, en dan zijn er mensen die zeggen dat dennenbomen niet in Nederland (of Belgiƫ ) horen en allemaal vervangen moeten worden door Eiken, Berken en Beuken. Foei foei foei, hoe kan ik anders aan het buitenland gevoel komen in NL?
Het bankje staat op een prachtig plekje aldus mevrouw R  (en ook aldus mijzelf, de energie is er heel goed)
we gaan weer eens verder
op een kruising gaat de weg rechts naar een boerderij, dus wij gaan links
en slaan het eerste het beste pad daarna naar links in (de vlg keer moeten we rechtdoor, notitie voor mezelf)
gaan dan naar rechts en ontdekken dat als we doorlopen we op een autoweg komen, dus keren we weer om
en dwalen zo eens wat paden terug

 maar aangezien alle wegen toch naar Rome leiden verdwalen we niet.

Ringo Starr zei ooit eens: alles wat de overheid aanraakt verandert in rotzooi. Meer lezen over wat de Amerikaanse overheid nu weer voor heeft geflikt? (Engelstalig: klik hier)

Niet vergeten: GEEN Japanse rijstcrackers eten (de eerstkomende twintig jaar)

 
even kijken wat de Speurders doen vandaag, oh, behalve die stomme ringen die er nog steeds zijn, kan ik wel even wat advies gebruiken. Ik heb namelijk een deurbel die het niet meer doet in Lochem. Ze hebben nu een draadloze deurbel in de aanbieding maar ik weet niet zeker of ik die wel wil, A te R kun je even adviseren of daar straling op zit? Bovendien vind ik het niet zo heel erg dat mijn bel het niet doet, lekker rustig. Bij afspraken zet ik de deur namelijk toch wel open en anderen komen toch wel achterom:-) Maar goed misschien is zo'n ding een idee?

terug naar de index - volgende wandeling
.


.
Make a Free Website with Yola.