Hemden, (BRD), dinsdag 25 juni 2013
Om de een of andere onlogische reden besloot ik dat het bezoek aan Lochem van Jantine die bij de grens met Duitsland woont, een goede gelegenheid was om samen te gaan shoppen en wandelen in de BRD. Het sloeg natuurlijk nergens op, en Jantine is dan ook maar niet naar Lochem gekomen. Wij gingen op pad naar een min of meer van te voren gegoogelde wandelgebiedje aan de Kollbeckerstegge vanuit Bochholtz richting Barlo.
links de Kollbeckerstegge waar we stopten bij dit wandelpad naar links
er waren prachtige roggevelden te zien
de Duitse brandnetel, brennnettel, haha,  lijkt er wel anders uit te zien dan de Nederlandse... en hieronder de eerste kamille van het jaar
de paddo's zijn zo nu en dan ook wat voortijdig. Het wandelpad eindigt aan de Alte Aaltenerstrasse, dat ik herkende, notabene van de heenweg, gewoon als je van de NL grens naar Bochholt rijdt, en bij de grens in Hemden trouwens, heel grappig, een prive-detective kantoor ziet liggen aan de linkerkant, ik bedoel, je weet maar nooit waar je nog eens zo iemand voor nodig hebt, nicht wahr? , enfijn, dan zie je die Alte Aaltenerstrasse naar links liggen, en nu zou je zeggen, wat moet je op zo'n saai pad met alleen wat roggevelden, maar wacht, er komt nog wat..
we hadden aan de overkant van de autoweg geconstateerd dat er niet verder te wandelen viel, er ook nergens een bankske stond, dus gingen we maar weer terug
en besluiten dat deze boomstronk wel groot genoeg was voor twee lieden, aldus pauzeerden we daar efkes
en zien allemaal dingen die we op de heenweg niet gezien hadden, zo zie je maar weer. Foto rechts: zou dit nou kruidvlier zijn?
en dan meen ik opeens toch een bankje te zien in een schuurtje links, wat we op de heenweg ook niet gezien hadden. Er blijkt INRI te staan op het schuurtje. Een kapelletje dus!!!!!
ingericht met allemaal kitsch en prultoestanden maar dat deed er niet toe, bij kapelletjes gaat het om de energie, en die was hier ongelooflijk hoog!
sterker nog, de enige keer dat ik ooit ook zo lekker gemediteerd heb onder ideale omstandigheden was in Glastonbury ergens buiten op een steen. Er kwam hier namelijk heerlijke wind binnen waaien, zodat de zuurstof vanzelf binnenkwam, en bovendien kon ik als ik zin had ook nog eens leunen tegen de achterwand en alsnog de goede meditatiehouding hebben. Ik zou er uren kunnen vertoeven, maar deed het niet:-)
Opgetogen over deze vondst cq geschenk keerden wij weer vaderlandswaarts.

Het Groot Heksenkruid:  dat kruid dat ik gisteren zag en me telkens afvroeg wat het was, bleek het groot heksenkruid te zijn, en als je dat aantreft in het bos kun je er zeker van zijn dat de heksen je op een dwaalspoor brengen. Dus ben ik op een dwaalspoor gezet:-)
Mevrouw Appeltaart heeft de witte variant in de aanbieding, gratis  af te halen in het gehucht Ruurlo, gemeente Berkelland,  evenals munt en citroenmelisse (die laatste wil ik wel wat van voor in Belgie, waar het verdwenen is:-)
Recept voor een overheerlijke groene smoothie met vieze groene poeders, speciaal voor Jantine:

1) men giet wat Bio Karottensaft van de Aldi-Sued uit Duitsland in een blender,
2) men haalt het groene spul wat in water met sodium bicarbonaat ligt om de beestjes er uit te halen, en wat men onderweg zoal plukte, zoals zevenblad, sint janskruid blad, paardenbloemblad, uit dat water, wringt het flink uit, en smijt dat ook in de blender.
3) dan haalt men uit den koelkast de zak met drie keer in ijswater gewassen spinazie van de appie en smijt zo een flinke handvol van dat spul in de blender.
4) dan strooit men daar eens wat selderiepoeder op wat men kan verkrijgen bij de varuvo of bij mevrouw appeltaart en wat goed is voor mensen met een hoge bloeddruk,
5) vervolgens gooit men er een scheut groen steviapoeder overheen
6) daarna gooit men er hetzij  soja hetzij gewone ordinaire yoghurt bij ter verkrijging van een romig smaakje,
7) dan opent men het zakje tarwegraspoeder gratis verkregen, excl. verzendkosten, bij de speurders en smijt daar eens een scheutje van bij,
8) men vult het aan met opnieuw bio karottensaft, en
mixen maar die handel.
Overheerlijk! Maar wel teveel selderiepoeder gebruikt, dat was nog het smerigst. Het tarwegras heb ik daardoor niet eens geproefd:-)


terug naar de index - volgende wandeling


TOEVOEGINGEN IN VITAMINEN & SUPPLEMENTEN : verborgen gifstoffen
Dan het volgende, de speurders hebben vandaag geen tarwegras in de aanbieding, waar net een boekje over is verschenen, zie hieronder, maar wel een acai bessen kuurtje, helemaal gratis, behalve de verzendkosten van 5,95 (klik op de tab shopping bovenaan deze pagina voor de speurders).  Welnu, bij de vorige keer dat ze dat aanboden heb ik dat aangeschaft en inmiddels heb ik die in huis. Er staat weinig informatie op de site zelf, dus die zal ik je eens even geven:
per tablet zit er 500 mg  acai in. Maar er zit nog meer in: Rice Flour, Magnesium Stearate, stearic acid, silicon dioxide (niet goed)
Nu had ik ook nog Acai Berry van Natrol, een producent waar natural news heel tevreden over is, maar daar zit ook Magnesium stearate in, echter ook:  cornstarch (= ok), hypromellose (= helemaal ok), silica, Hun tabletten zijn, ter vergelijking,  1200 mg per serving, ik heb het flesje trouwens zowat op en ben niet zo heel erg afgevallen:-))))
Ik heb een lijstje gemaakt van wat natural news allemaal al eens heeft aangegeven wat niet oke is bij vitaminen en supplementen, klik hier.
succesboekenbestellers:
1) alle succesboeken die je op deze pagina's ziet, vind je hierna ook terug onder de tab succesboeken op de shoppingsite , verdeeld in categorien dus

2) als je bestelt, haal dan eerst je cookies weg als je het boek al eens eerder hebt aangeklikt bijvoorbeeld via hun nieuwsbrief

3) wil je een boek uit hun nieuwsbrief bestellen, overweeg dan mij te vragen het op de shoppingsite te zetten, er zit commissie op, al kijk ik er nooit naar, maar er bestaat de mogelijkheid tot cashback van mij, als ik er wel naar kijk dus:-)
Make a Free Website with Yola.