HERFSTBOEKET voor het oprapen, zaterdag 2 november 2013
.
.
Midden in het fameuze weekend tussen het zoveelste Uranus/Pluto vierkant alsmede de zonsverduistering, waarover morgen nog iets grappigs, wat heet, kwam Ileen helemaal uit Groningen (provincie) naar Lochem. Niet voor mij hoor, maar nu ze er toch was gingen we maar eens een bezoekje brengen aan een Eik om antwoord op een vraag te krijgen.
.
.
op de hoek waren ze creatief geweest.
.
.
Al snel is de basis gelegd voor een creatief herfstboeket.
.
.
Door Ileen . Kijk dit is Ileen.
.
.
Dan stelt ze de vraag der vragen (van Neptunische aard) aan deze eik. Waarna we eerst naar het medicijnwiel gaan alvorens het antwoord op te halen.
.
,
Het herfstboeket krijgt steeds meer vorm!
.
.
ik geloof dat het in het medicijnwiel was dat Ileen doorkreeg dat er niet op de kleintjes gelet werd aldus het medicijnwiel. Ik moest meteen denken aan mijn verziendheid, ik zie het grote altijd en dat wat dichtbij is zelden. Ik moest er de hele trip naar Limburg die afgelopen week volgde aan denken, toen moeders mij er op wees dat ik telkens de fietsers  dichtbij of de mens die wilde oversteken op het zebrapad niet zag omdat ik gewoon in de verte keek:-)
.
.
Daarna brengen we een bezoekje aan Genezingsgrove Den waar Ileen niet half zoveel energie voelde als bij de Vraag&Antwoord Eik.
.
.
Eerst was ik helemaal niet van plan dit piepkleine paddestoeltje te fotograferen maar ja, men moest op de kleintjes letten had het medicijnwiel doorgegeven...
.
.
Terug bij de Eik kreeg Ileen een antwoord dat ik zelf had kunnen verzinnen maar ik had een vrije zaterdag en liet Eik het werk doen. Het antwoord was: Vind je het leuk? Doe het dan! I(Simpel he, en hoe waar!)
object width="560" height="315">
 
..
  
Make a Free Website with Yola.