Houthakkersroute, vlak bij Zelhem, dinsdag 27 maart 2012, Maan in Stier

Ik was nauwelijks terug uit Belgie en ging direct dinsdagochtend even bij R te R langs die vroeg of ik zin had om te wandelen, het werd mooi weer. Maar ik had geen zin in een wandeling in R. Ze wist echter nog een nieuw plekje, te Z, aldus parkeren wij op de Petersdijk in de schaduw van een boom.

J2, inmiddels bijna 1 jaar oud,  gaat direct aan de haal met R

Op de hoek gaan we links een bos in en R (Mars in Maagd) vond het maar een rommelig bos. Er lag heel veel hout, er waren veel bomen op nogal slordige wijze gekapt.

Allengs werd het bos ook heel mooi

R voelt niet veel van de energie van de Amerikaanse Eik, ikzelf geloof ik ook niet zo, het is een subtiele Neptunus energie, ik noem de Amerikaanse Eik de inspiratieboom

Deze douglasspar hieronder gaf mij echter een mega energie dus moest R het ook even proberen, die wederom niets voelt. Dat kan, natuurlijk.

We merken al gauw dat dit bos al snel ten einde komt, draaien om, komen tot slot weer op de Petersdijk, en gaan maar eens verder naar links onder een prachtig zonnetje, het is hier echt bloedmooi

Het zevenblad komt al weer boven, heel gezond in soep en sla, ook gedroogd voor later in het jaar om je voedsel te kruiden.

We komen op een kruising

Ter linkerzijde is er een kasteelcamping, een natuurcamping zonder sanitaire voorzieningen of zo, wist R , ter rechterzijde was het ook heel mooi maar dat gaan we een volgende keer verder verkennen, nu wilde ik terug, te onrustig en te veel te doen, ondanks dat het hier heel mooi was en de zon mooi scheen

Het bloeiende speenkruid komt ook weer boven, geschikt voor mensen die last hebben van aambeien:-)

 in de verte staat de auto (aan het eind van het verharde deel)  al lang niet meer in de schaduw van de boom, de naambordjes van deze kruising zie je rechts, vooral voor mensen die nog hout moeten snaaien uit het bos, ik ken nl wel iemand uit deze buurt die dat bos wel even wil helpen opruimen:-)

Deze prachtige song gaat alweer over de Maan, ik zet hem nog op astrologie.ws

.
.

Make a Free Website with Yola.