DE LOOK ZONDER LOOK WALK OP MOEDERDAG (12 mei)
De route die ik gegoogled had bleek dezelfde route te zijn als een of ander motorcircuit dat deze zondag gehouden werd dus kwamen we min of meer bij toeval op de Schutteweg terecht en stopten bij een watertje aan de Eikenlaan.
de parkeerplek bevatte een picknickbank en ruimte voor 1 auto, voldoende voor ons dus:-)
Het was hier best mooi maar ook een beetje sombertjes want de zon scheen niet. Al snel ontwaar ik look-zonder-look dat het ook uitstekend doet op de boterham met kaas, of met ham, of zo, of door de wok, of zo. Op deze pagina zie ik echter dat je nog veel meer met look zonder look kunt doen, ik ga er maar eens wat van drogen: http://www.astrologie.ws/kruiden/look-zonder-look.htm
We kunnen hier nergens het bos in, landgoed Onstein behorend aan de heer Melchior is strikt verboden toegang voor wandelaars....
de Bekmansweg is een zandweg en zoals je op boom 2 kunt zien onderdeel van de Grande Route dan wel het pieterpad of zo
dan pluk ik nog een bende dalkruid omdat ik hier nog denk dat het daslook is. Moeders zei al, is het geen dalkruid?, maar ik vond het spul zo overtuigend naar ui of zo ruiken..... later die dag gegoogled en nu weet ik dus dat het dalkruid is. Daslook is puntig en niet rond.
waar zou J2 nu zo'n belangstelling voor hebben?
wel, voor een stel lui met rare hoedjes voortgetrokken door wat andere grote beesten
ik was wel toe aan een bankje dus vraag deze Eik er om eentje. Die braaf zei dat hij er voor zou zorgen. Maar hij kon er niets van want we hebben geen bankje gezien tijdens de hele wandeling:-( :-)
dan komen we langs een tentoonstelling van de natuur
en rechts in de verte het afgesloten landgoed Onstein, waar de cracks bridgen vertelde moeders
en dan lopen we weer naar de auto, na best wel een lange en dus supergezonde wandeling. Rechts de oogst in water met sodium bicarbonaat, bovenop drijven de dalkruidblaadjes die volgens de geleerden dus licht giftig zijn.

Ingestuurd door mevrouw Tony:
As one we walk this earth together
As one we sing to her our song
As one we love her
As one we heal her
Her heart beats with our own as one.

As one we join with her our mother
As one we feel her sacred song
As one we touch her
As one we heal her
Her heart beats with our own as one
.

.
Make a Free Website with Yola.