DE LOURDESGROT, op de grens van Kapellen en Kalmthout, dinsdag 2 oktober 2012

Na de Kalmthoutse Colruyt & de copyshop in Heide reed ik op de tomtom een gebiedje binnen wat ik nog niet kende, maar door wegwerkzaamheden kwam ik elders terecht, op iets van de Albert Jan Lei of zo,  en ik stopte bij het eerste het beste wandelweggetje, dat er op zich wel leuk uitzag.

het weggetje kwam uit bij een kerkje, wat een voormalig klooster bleek te zijn, helemaal leuk!

Het klooster heet nu Missiehuis en daarom bevinden we ons nu op de Missiehuislei alwaar er leuke gele bloempjes stonden met zaad waar ik van wat heb meegenomen voor een zaadzaai walk ooit

ik loop nog wat verder en dan een eindje de hoek om maar zie overal alleen maar bebouwing, dus dan keer ik weer om, deze paddenstoelen stonden aan de andere kant van de missiehuislei

ik loop terug naar de kerk en zie opeens iets heel interessants !

kijk nou toch weer, wat enig, met een stapel bankjes er voor. Er was overigens geen bron noch water te bekennen

ik doe nog een poging er te mediteren maar aan de andere kant van de grot bevindt zich de weg en achter mij een parkeerplek dus echt stil is het hier niet bepaald

het is op dit bord dat ik las dat er hier een klooster was en nu een instelling voor gehandicapten of zo iets, ik ga weer terug en ontdek dat het pad de start van een heus wandelpad is, als ik terug bij de auto probeer te ontdekken hoe het vervolgd wordt,  kan ik niets vinden, en ook op het internet is niets te vinden, ik moet klaarblijkelijk naar de VVV om de route op te halen.

op het pad terug deed ik deze eik nog even aan en vraag hem of de hei morgen wel open is waar ik heen wilde op woensdag. Laatíe nou toch NEE zeggen!  Ik zal het nooit weten, want de dag erop goot het de hele dag pijpestelen en ben dus niet eens gegaan, zou die Eik dat al geweten hebben?

filmpje pakken?

Zeg mensen, ik heb nog steeds geen facebook pagina, huiver er erg voor, maar kun je daar ook al geld mee verdienen?  :-)) Ik las de FAQ eens door op facebook en las daar het volgende:  ii. Advertenties die dieet- en kruidensupplementen promoten zijn doorgaans toegestaan op voorwaarde dat ze geen producten promoten met anabole steroïden, chitosan, smeerwortel, dehydroepiandrosterone (DHEA), ephedra, menselijke groeihormonen, melatonine en alle andere producten die naar eigen inzicht van Facebook onveilig of twijfelachtig worden beschouwd.

Die advertentie hieronder zegt dat je je gratis in kunt schrijven maar de dvd of zo iets die ze je proberen aan te smeren kost 39 euro. Zijn er onder jullie mensen met een facebook pagina die daar geld mee verdienen? Interessant!! Voor iemand die net geleerd heeft dat ze nog een jaar langer moet wachten op de AOW..... omdat die huidige generatie jongelingen alleen maar aan zichzelf denken zoals de meeste jongeren natuurlijk.

.

.
Make a Free Website with Yola.