Metamorfose van de Moonlodge
Kijken jullie wel eens naar van die teeveeprogramma's waarin je huis een makeover krijgt of je restaurant of zo en denk dan aan de reacties van de eigenaren als die voor het eerst hun getransformeerde woning zien... zo voelde ik me toen ik in de Moonlodge aankwam, waar Suze aan het schilderen was geweest, de buitenkant. Daar heb ik nog maar 1 foto van genomen, want ik riep maar oh en ah toen ik de binnenkant zag!
Kijk, dit is mijn nieuwe consulthoekje, de eerste twee consulten hebben er al plaatsgevonden en het werkt geweldig
de kantoorhoek is ook lichtelijk veranderd maar deze foto's zijn vanwege de leuke nieuwe gordijnen overal, of nou ja, nieuw opgeknoopt en opgehangen dan
de nieuwe tuin voor:-)
en alles aangeharkt met leuke paadjes buiten
en meteen maar de nieuwe partytent opgezet, dat viel nog niet mee voor 1 persoon, moest toch wel met 2
verbazingwekkend dat een hangmat maar zo tussen twee bomen geknoopt kan worden zonder dat het touw naar beneden gaat, hier ligt Suze erin
al het wit en oranje is inmiddels opnieuw geschilderd, nu moeten we eerst verf kopen voor het bruine
en toen hoorde ik s avonds een enorm dier in de tuin, maar het dier bleek een zaklamp te hebben, achterin de struiken. Het bleek achterbuurvrouw Anita te zijn die hoorde dat er een vogel in nood zat.
de volgende dag bleek het om een egel te gaan die helemaal verstrikt was geraakt in een net, dat ooit eens bovenop de frambozenstruiken had gelegen. Hier is ze bezig het net van de egel af te knippen. Het is gelukt, de egel heeft het na een dag verzorging overleefd en loopt weer vrij rond en het net is uit de struiken gehaald.
en deze karmozijnbes groeit maar zo buiten mijn hek
 
  
.


.
Make a Free Website with Yola.