SLANGENBURG, Doetinchem: Abdijroute, dinsdag 29 oktober 2013
.
.
We hadden het wereldse kunnen kiezen: kasteel de Slangenburg (zie video onderaan) of het geestelijke, de Abdij, en dus werd het het laatste waar Jeeeen, Jeetwee en Jeedrie met elkaar afspraken.
.
.
ik parkeerde bij de Abdij(laan1) en liep toen met jeetwee de oprijlaan terug af want misschien zou jeedrie wel ergens anders parkeren.
.
.
het was daags na een zware storm, maar dit was de enige boomtak die afgeknapt was die we hier zagen in dit driehonderd jaar oude bos.
,
.
Kijk daar komt jeedrie al aan en ik roep jeetwee terug die er braaf aankomt, zodat hij niet onder de auto komt. Na een innige begroeting, want jeetwee is dol op jeedrie die altijd wel wat hondenkoekjes bij zich schijnt te hebben, gaan we eerst de kapel in voor een prettige meditatie:
.
.
en dan het bos in, waar ik het bordje niet lees.
.
.
We beginnen met een rij indrukwekkende beuken (300 jr oud dus)
.
Aan het eind van het eerste stuk zie ik opeens een Weymouth dennenappel op de grond liggen.
.
Het had ook de Himalayan White Pine tree kunnen zijn, maar omhoogkijkend zie ik de herkomst en denk dat het de Weymouth den is. We lopen na een oversteek daarna een bospaadje in.
.
Deze twee bomen liggen hier al langer op de grond.
.
.
Dan komen we daadwerkelijk op landgoed Slangenburg aan.
.
.
en gaan over een leuk bruggetje een DENNENNAALDENbos in (mijn favoriet:-) omdat in tegenstelling tot sommige andere mensen, ik dat geloop tussen ritselende bladeren helemaal niet leuk vind.
.
.
.
en daar liggen zulke mini dennenappeltjes van 1 vingerkootje lang, dat ik ze niet eens thuis kan brengen, i het een mini douglasding of wat zou het kunnen zijn?
.
.
kijk toch hoe mooi het hier is.
.
.
Dan ondervragen we de Indianenbomen nog even maar ik ben mijn persoonlijke commucatie met die boom al weer kwijt.
.
.
links weer een fotobehangetje...
.
even graven
jeedrie wilde al eerder een foto van mij maken maar ik zei, wacht tot ik wat bijzonders aan het doen ben. Dus nu zie ik je denken, ha ha op een bankje, .... maar wacht: het zou helemaal niet zulk mooi weer worden (klaarblijkelijk) dus hadden we de hulp van Sri Yukteswar ingeschakeld en zie hier, we hebben hier een eeuwigheid in de zon zitten bakken!
.
als we verder lopen komen we nog langs een watertje, en uh, langs een boom:-)
.
Waar Sacredwalks geheel op eigen kracht vaart, wordt foodwalks gesponsored door de Nederlandse postcodeloterij, kunnen ze wel... (link ingestuurd door A te R)

KRUIDENPATCH recept om te stoppen met roken (klaarblijkelijk) :

INGREDIENTS: (Amount per pad)
Alfalfa (Medicago Sativa), Echinacea, Licorice Root (Glycyrrhiza Glabra), Gotu Kola (Hydrocotyl Asiatica), Hops (Humulus Lupulus), Skullcap (Scutellaria Lateriflora), Oats (Avena Semen), Ginger Root (Zingiber Officinale), Passion Flower (Passiflora Incarnata), Gentian Root (Gentiana Lutea), Myrrh (Commiphora Molmol), Safflower Bayberry (Myrica Cerifera),

DIRECTIONS OF USE:
• Peel one Patch from backing.
• Place the adhesive side to your shoulder or back area and hold firmly in place for 20-30 seconds.
• Make sure the area is dry of water or creams.
• Wear each Patch for 24 hours.
• Apply a new Patch as directed above, each morning (before 10am for best results).
• Vary the locations where you place the Patch.
• Apply a new Patch to a different areas of skin each day.

Caution:
• The Stop Smoking Pro patch is designed for healthy adults.
• Do not use the Stop Smoking Pro patch if you are pregnant, lactating, diabetic or have a medical condition such as high blood pressure or thyroid problems.
 
..
  
Make a Free Website with Yola.