Rondje om de kerk in Slijk-Ewijk, zaterdag 27 april 2013
We hadden eigenlijk een wandeling over de Dijk naar het strandje bij de Waal gepland, maar het woei nogal frisjes en dan is het helemaal niet zo prettig wandelen op een dijk. We ruilden het plan in voor een Rondje om de Kerk:-)
waar overigens erg indrukwekkende bomen staan, de eerste Beuk op de foto gaf een mega - energie!
De tweede beuk, foto links, was wat moeilijk te benaderen.
Er zijn mensen die denken dat Cheiron de Wond is die niet kan helen. Jan laat zien hoe Bomen in ieder geval geen last hebben van dergelijke Cheironische zaken, ze zijn uitstekend in staat zichzelf te helen. (En als mensen ze nu maar met rust zouden laten, het zijn mensen met zaagmachines die de Wond van Bomen zijn , en die wel ongeneeslijk blijkt te zijn in onze waan dat we de natuur aan ons moeten onderwerpen).
De Bovenste twee foto's hebben Mijn Album gehaald, links de boom in zijn geheel.
rechts een close up van de onderkant van de indrukwekkende oude Beuk
bij de kerk dus.
We sloten de dag muzikaal af

 Vera maakte foto's omdat ze vond dat ik er ook op moest, en dat heeft ze goed gedaan. Maar prompt liet ik de camera liggen, die later zijn weg via Belgie terug zou vinden naar mij:-)

Dit is de facebookpagina van John Verstegen (de gitarist)  waar hij een mooie tekst op heeft gezet onder de titel Fraai:
https://www.facebook.com/john.verstegen.5
En dit is mijn eigen kersverse facebook pagina waar nog twee foto's van Vera van de Cheiron workshop op staan:
https://www.facebook.com/joyce.hoen.1?ref=tn_tnmn
en dit is het lied dat John, Leontine en zijn zoon speciaal voor mij ingestudeerd hadden, een lied dat mij door merg en been gaat.  John verraste me met de vraag waarom dat lied zo bijzonder voor mij was en toen ik het uitlegde, zij hij dat het lied heel wat anders betekende dan ik dacht:-) Ik heb ooit gezegd en wel meer dan eens dat ik dit lied op mijn begrafenis of crematie gespeeld wil hebben, maar ons bent zuunig, en ik zag bij een uitzending van ik meen Ram Bam dat je mij ook heel goedkoop  kunt lozen: je kunt het even zelf regelen met het crematorium, niks geen gedoe met diensten, ik heb nu de Maan p in 8, en kan dit mooi even regelen. Doe het op de goedkoopste manier, ceremonies hoeven niet, begraaf de as in een plekje in de tuin en kijk dan eens wat er het jaar daarop groeit, het zal wel beginnen met brandnetel:-) (Heel gezond!)

Er is NOG een Cheiron workshop gepland, nu op zondag 16 juni aanstaande, in LOCHEM (zonder wandeling, maar je kunt natuurlijk altijd s ochtends de mooie omgeving verkennen.)
.
.
Make a Free Website with Yola.