Oude Borculoseweg (Vorden naar Almen): 't Walien, donderdag 27-3-2014
.
.
Na een bezoek aan het postkantoortje in Vorden parkeerde ik langs de route Vorden/Almen (op weg terug naar huis) ongeveer ter hoogte van de Oude Borculoseweg, waar ik al eens eerder had gewandeld en toen naar rechts was gegaan. Aangezien dat een knap saaie weg zonder zijweggetjes was, in het begin, het trouwens ook niet zulk mooi weer was als vandaag (dit was de wandeling, het is een godswonder dat ik nog weet dat ik hem de bosbesbladwalk genoemd had).. enfin, ging ik dus naar links, de Berkelroute op weg naar Zutphen , het mocht wat. Dat ik in t Walien terecht zou komen had ik ook niet zo gauw in de gaten want t Walien is niet mijn favoriete natuurgebied.
.
.
Links loop ik nog op de Almenseweg, rechts zien we de rechteringang naar de Oude Borculoseweg. Ik had links moeten kijken, dan had ik een bospad gezien die voor de Oude Borculoseweg naar links kwam..
.
.
Dan had ik ook niet een eind over die asfaltweg hoeven te lopen, nog 6.2 km naar Warnsveld waar ik uiteraard niet terecht kwam. Ligt veel te dicht bij Zutphen..
.
.
Links waren ze begonnen met chemtrails te trekken, rechts een heldere blauwe lucht.
.
.
Ik pluk nog wat Vinca minor bloempjes voor op de sla, en dan zie ik rechts het gegoogelde pad naar het bos rechts opdoemen.
.
.
Het Grote Veld naar links leidt volgens het googlekaartje inderdaad naar een groot kaal veld, ik ga naar rechts het bos in, ook al bleek het treurigerwijze 't Walien te zijn.
.
.
t Walien is gewoon een heel saai aangelegd natuurgebied.
.
.
Er viel nog wel flink wat brandnetel te plukken voor de wok.
.
.
Als ik die Eik in beeld krijg wordt de sfeer meteen een stuk beter, en Eik doet me ook beter voelen. De grove Den vlak erna was helemaal bijzonder, die gaf een enorm sterke energie. Eindelijk tevreden loopt ik verder.
.
.
Bij de volgende kruising ga ik rechts af (ik maak een klein rondje).
.
.
Bij foto#22 kom ik weer op de Almenseweg uit waar ik zie dat ik ook rechtdoor kan, maar ik wist al dat het heel lang zou duren voor ik naar rechts kon de Oude Borculoseweg op, dus ik neem het asfalt linea recta terug, ik had nog meer te doen vandaag per slot van rekening.
.
.
Belangwekkende informatie voor een volgende keer...
.
.
dat pad naar links trok op niks. De vaste planten die op de hoek te koop waren trouwens ook niet.
.
.
En kijk, dan zie ik pas op de terugweg het bospad waar ik langs had moeten gaan om het asfalt te vermijden.
.
Toegevoegd aan de -ahum- sacred shoppingpagina: Bristol, not sacred, maar wel cheap. Niet mijn smaak, maar dat zegt ook niet alles. Helemaal onderaan.
.

Youtube video┬┤s direct online naar MP3 converteren: KLIK HIER

..
  
Make a Free Website with Yola.