Stukje Varsselroute, dinsdag 28 januari 2014
.
.
Het was een zonnige, ietwat winderige dag in de maand januari, en we stopten pardoes op de Varsselseweg richting Varssel kruising Oude Zelhemseweg komend vanaf het gehucht Veldhoek, maar toch heet dit een stukje Varsselseroute, want aldus stond het op een bordje dat we later tegenkwamen.
.
.
Na een metertje of 100 links die Oude Zelhemseweg op, kwamen we een paadje langs een watertje tegen naar rechts.
.
.
Dat linksaf  op een zandweg uitkwam waarna we rechtsaf een bospad ingingen, met zo'n groen bordje dat echter zo hoog aan de boom gespijkerd was, dat zelfs moeders het niet kon lezen. In het bos was het heel wat minder winderig.
.
.
Je ziet het, de zon scheen verder lekker.
.
.
Het bospad komt weer uit op een andere zandweg, waar we weer naar rechts gaan, het zou daarmee een klein rondje worden maar de andere kant uit zou een te lange route opleveren want mevrouw Moeders had een afspraak 's middags en moest op tijd weer thuis zijn (en ik had het druk, zoals te doen gebruikelijk en moest daarom ook op tijd weer thuis zijn:-)
.
.
er bevonden zich overigens wel de hoogst merkwaardige constructies langs de weg hier, alsof het zandvestuivingen waren die later begroeid zijn, maar ze waren cirkelvormig.
.
.
we komen weer uit op de eindeloos lange Oude Zelhemseweg en lopen terug naar de auto.
en dan gaat meneer jeetwee in zijn stokstijfstilstand staan, als een koppige ezel die niet verder wil. Hij vindt een half uurtje wandelen VEEL te weinig en wil nog niet terug. Maar ja, hij heeft niks te vertellen al doet hij nog zo z'n best:-)
video ingestuurd door Marie-Ange
..
  
Make a Free Website with Yola.