Verkenningstochtje, vlak voor ik naar Belgie ging, weken geleden & het was prompt de laatste sportieve oefening en deze mag al zowat geen naam hebben, hopenlijk morgen een echte wandeling:-)

Het zat zo, ik moest nog even naar de C1000 in Vorden om koffiepads in te slaan voor Belgie, en deze keer vond ik voor de eerste keer en tot mijn grote verwondering een zijweggetje met een parkeergelegenheid tussen Vorden en de Vordenseweg in Lochem.

het kwam me hier echter alleen akelig bekend voor, van de andere kant was ik hier al wandelend al eens op uitgekomen. Dit paadje naar rechts kende ik nog niet, dus ik erin. 

Het was vlak voor Pasen, het feest der eieren---- en mijn gedachten zijn nooit al te hoogdravend tijdens mijn wandelingen, ik observeer alleen en ik observeerde vandaag vooral dat de bloemen de kleuren der eieren droegen, geel en wit. 

het gele spul is goed voor  aambeien en het witte is bosanemoon en vooral erg mooi, maar nergens goed voor geloof ik:-)

het pad moet naar links langs de wei want in de verte rechtdoor wordt het prive

dus doen we dat, maar het ziet er zo saai uit dat ik al snel weer omkeer

op de terugweg duik ik hier nog even naar rechts om te achterhalen of dit inderdaad een plekje was waar ik al eens eerder was geweest

en dat was ik, de volgende keer moet ik google earth er even op naslaan waar we terechtkomen als we verder lopen waar ik nog niet geweest ben. En omdat jullie nog steeds geen hoogdravende filosofieen hebt kunnen lezen, hier een video van een andere waterman, die inmiddels niet meer leeft, maar erg inspirerend is:

Make a Free Website with Yola.