De Markweg, Meersel-Dreef, Zilverschoon, donderdag 7 aug.2014

.
.
We begonnen de wandeling met stromend water. Altijd een goed teken.
.
.
M2 steekt zijn tong uit naar de fotografe, rechts op de foto trouwens.
.
.
Geen idee (meer) wat die leuke roze bloempjes rechts zijn.  Al ligt het me bijna op de tong:-) KomtĂ­e: een paar dagen later: ooievaarsbekje.
.
.
Rechts plukt Jeedrie nog wat kattenstaart voor me, ik kan vertellen dat twee dagen een groot glas kattenstaartthee (met tijm) drinken, me van het irritable bowl syndroom afhielp, kattenstaart (antibiotisch) helpt dus echt.
.
.
het was er nog steeds romantisch mooi roze met al dat uit de Himalaya afkomstige springbalsemien in de bloei.
.
.
op de vorige wandeling (29 juli) stond hierboven nog een verkoold picknickbankje, in de fik gegaan. Nu was het weggehaald!
.
.
schitterend vind ik het hier.
.
.
even tussendoor: deze pagina is een co-productie van jeeeen en jeedrie.
.
.
rechts jeeeen en emtwee
.
.
en dan zien we rechts het zilverschoon in de bloei. Ik ben vergeten of ik er wortel van geplukt, en gedroogd heb, maar de foto is toch te klein voor het album, dus er moet nog maar eens opnieuw een zilverschoonwandeling komen... de astrologische kant van het zilverschoon vind je hier. En nu ik het lees, weet ik het weer, ik heb de wortel reeds in de kattenstaart thee verwerkt, het kleine worteltje dat we hadden dan..:-)
.
.
Daar hebben we de rode pimpernel weer. En Jeedrie zag een bankje in een privetuin, een erg grote tuin, dat wel, geen huis te bekennen. Ze maakte pardoes het hekje open en we hebben daar even heerlijk gebivakkeerd, alvorens de terugweg aan te vangen. Jeedrie is op zich trouwens net als Emeen ook niet van de heen en weer wandelingen, maar daar was niets aan te doen vandaag.
.
.
het hekje...
.
.
de (rechter) foto doet er geen recht aan, maar we zagen toch een enorme grote reuzenformaat vlierbloesems, niet normaal meer. Aan de overkant van een watertje.
.
.
ach gossie, drie kleine kleutertjes, die zwemmen in dat water..
.
.
na nog een pauze op het picknickbankje, spoeden wij ons naar de Kapucijnerkloosterkerk van Pater Pio.
.
.
waar tot mijn ontroering de vorige week geofferde boerenwormkruidbloem, niet weggehaald was, maar in het boeket er bij gestoken was!!
.
.
na een korte, maar hevige meditatie, waarin ik Pater Pio vroeg zijn geneeskracht te zetten achter de Healing Code en ik min of meer doorkreeg dat ik het boek na zijn bezoek aan hem kreeg... gingen we innig tevreden huiswaarts.
.
..
  
Make a Free Website with Yola.