7-CHAKRA WALK - zaterdag 12 mei 2012

We parkeerden op de Bronnegerstraat gelegen tussen Borger en Bronneger. Dat is de weg links van de weg naar het hunebedcentrum in Borger. Op het routekaartje van google zie je duidelijk Borgerderstraat staan, wat ook op het routekaartje stond toen M1 en ik hier vooronderzoek deden twee jaar geleden. Toen we de afgelopen week nog een keer vooronderzoek deden kwamen we volstrekt verkeerd uit door Borgerderstraat in te voeren in de tomtom, zeg maar rustig, dat we een half uur omreden. Het kaartje van Google klopt dus gewoon niet. Gelukkig konden we door al dat verdwaalwerk van te voren met de hele groep deze dag direct goed rijden.

Op deze route zou iedereen nog achter M1 aan rijden en dat verliep prima. Op volgende routes moesten ze achter mij aanrijden en dat verliep hilarisch. Ons eerste stuk wandelroute was door de oeroude hei met een schaapskudde, Met Ram, en ook Met een verborgen hunebed, ontdekt door M1.

B1 moest gedragen worden want officieel mochten er hier geen hondjes lopen.

achter elkaar wandelen we het smalle pad door het prachtige heidelandschap:

ik kom als laatste aangehobbeld en fotografeer ondertussen de schapen in de verte

in de tussentijd had M1 ze  al verteld over hoe in Rusland mensen zich soms in trance in lieten graven in een dolmen en hoe ze contact probeerde te maken met ook zo'n personage die zich hier in trance zou hebben kunnen laten ingraven:

hier onderzoekt iemand dat nader:

terwijl de rest op eerbiedige afstand toekijkt:

of er echt voor gaat om de energie te voelen:

hier heb ik zelf pontificaal plaats genomen op de steen die boven de grond uitsteekt en ik moet bekennen dat ik er ongelooflijk veel energie van ervoer.

door het hek het zandpad op, kiek ik de schaapjes nog even van die kant:

dan komen we aan bij hunebed 1 grenzend aan een enorme veel-stammige Beuk (= Saturnus)

nu was ik vooropgelopen en ik wacht keurig bij die stenen tot iedereen gearriveerd is, hier gaat deel 1 van de les plaatsvinden, wat een locatie voor een astrologieles, lekker buiten onder een boom en dan ook nog op een hoog energetisch geladen plek!

en dan volgt inderdaad deel 1 van de les, bij dit hunebed over het wortelchakra en relaties.  Ooit zo'n leuke astrologieklas gezien?

ik loop vast door naar het tweede hunebed hier vlak bij en neem nog een picture

Het tweede hunebed staat tegen een Eik (= Jupiter) aan, waar de bliksem (= Uranus) in is geslagen, hetgeen duidt op ontwaking als we het over de chakra's hebben; de les hier ging over het heiligbeenchakra en relaties.

daarna lopen we door naar hunebed 3,4 en 5 die alle drie bij elkaar liggen. Hieronder Billy, die nog steeds een rolstoeletje had maar zich kostelijk vermaakte tijdens deze workshop en allengs beter ging lopen.

zo te zien zijn we hier al bij deel 4: het hartchakra aangeland:

en hier zijn we bij het bergje waar de sessie over chakra 6 en relaties plaatsvond! :

daarna vertrokken we via heuvel 7 en een sprookjeachtig pad weer op de weg naar huis. En over het 7e chakra gesproken, hier is Anastasia's Prayer to God (maar dan in het Russisch>

.

.

Make a Free Website with Yola.