Haarmuehle/Witteveen, vrijdag 24 januari 2014
.
.
Toen er op de laatste dag van de Buurse workshop alleen nog een meditatieve wandeling op het programma stond, waren er nog vier mensen over, de rest was al vertrokken. De wandelformule is dan ook op zich niet iets dat direct aanslaat bij de mentaal ingestelde astroloog, maar ik vind het juist een goede combi. Ik had wel nieuw bezoek gekregen ter ere van mijn solaar zoals mevrouw Appeltaart en mevrouw Moeders met jeetwee.
.
.
Aldus gingen we na de koffie met appeltaart op pad.
.
.
.
De kleinere fotootjes zijn weer courtesy of en copyright Miss Marple.
.
.
Ik was maar wat blij op mijn solaardag zo'n mooie wandeling te kunnen doen want het was natuurlijk wel de tweede keer in 1 week dat we bij de Haarmuehle wandelden.
.
.
Van mevrouw Appeltaart had ik eens geleerd tijdens een solaarreisje naar Cyprus of Kreta waar zij als secretaresse functioneerde om alle momenten op te schrijven:-) , dat als je stromend water tegenkomt, je dag dan stroomt, maar als je stromend water op je solaar tegenkomt, je jaar dan stroomt, dus, wow, stromend water!!
.
.
is er iets te zien hoog aan de hemel?
.
.
we stijgen wat, en ik al helemaal als ik tegen een Sacred Stone aansta en mw appeltaart en mw emeen op de foto zet.
.
.
het is hier echt supermooi. Sopheen dacht er wat anders over geloof ik, omdat het nog wat kaal was, maar ook de winter laat prachtige natuur zien. Zeker hier.
.
.
.
En al hadden we geparkeerd in Duitsland, bij de brug waren we al weer in NL gekomen, we wandelen hier op het Witteveen, in NL dus.
.
.
een mooi silhouet.
.
.
en nog een mooi silhouet.
.
.
en dan komen we weer bij prachtige jeneverbesstruiken, waar emeen een heel bijzonder sterke energie van voelt.
Tjonge zij wel. Ik voelde nl niet veel.
.
.
maar stond hier wel bij een andere struik, dat dan weer wel:-)
.
Terwijl wij eigenlijk het pad op de rechterfoto naar rechts in willen gaan, ontdekt jeetwee, achtervolgd door mevrouw Appeltaart op de heuvel, een alternatieve route.
.
.
In eerste instantie gaan we toch dat rechterpad in.
.
.
Maar net als ik tussen de jeneverbesstruiken sta en niks voel, worden we teruggeroepen richting het pad dat jeetwee ontdekt had,.
.
.
er volgt een bruggetje!
.
.
en wat voor een bruggetje, een echt Arendsbruggetje:-)
.
.
Zowel Miss Marple als ik zelf fotografeerden de weerspiegelende bomen:-) We kunnen wel een spelletje doen, "Zoek de verschillen"...
.
.
Klaarblijkelijk waren we even niet op het Witte Veen want we gaan er hier weer in.
.
.
En terwijl ik emeen fotografeer, fotogafeert Miss Marple mij, wat een gekreukelde jas heb ik aan zeg!
.
.
jeetwee zoekt het hogerop.
.
.
Deze boom heeft ook mijn bomenalbum gehaald want die foto was erg indrukwekkend in het groot. En Miss Appeltaart kijkt in het ravijn.
.
.
Oh was emtwee daar heen gegaan? Mevrouw moeders kijkt ook in het ravijn.
.
.
jeetwee in vliegende vaart, en mevrouw Appeltaart doet even een boompje aan.
.
.
we wandelen soms wel kilometers uit elkaar geloof ik.
.
.
he,he, eindelijk de energierijke steen zelf in beeld!
.

 .

en dan gaan we de Commiezenbrug weer over en komen dan weer in Duitsland.

.

.
weer langs het heilige sparrenbos, en rechts de waterval bij de Muehle.
.
.
Op dit overzichtskaartje van het  natuurgebied kun je zien dat we nog geen 10e deel ervan gezien hebben. Emeen en ik besloten dan ook hier nog eens een keer heen te gaan. Het is per slot maar 45 minuten rijden en we kunnen dat mooi combineren met even shoppen in Duitsland. Wat we trouwens vandaag ook deden.
Dan is mijn solaarpagina ook klaar. Dat wil zeggen, het verslag van mijn solaardag. In de loop van het jaar zal nog moeten blijken hoe een en ander allemaal uitwerkt. KLIK hier indien je het solaarverslag wilt lezen.
.
.
Youtube video┬┤s direct online naar MP3 converteren: KLIK HIER
(je moet dan als je de linker video zou willen converteren wel eerst even naar youtube zelf gaan en op DELEN klikken voor de code en de code die er staat vervangen door de jouwe. Daarna downloaden.
..
  
Make a Free Website with Yola.