BEGRAAFPLAATS LOCHEM, woensdag 28-8-2013
.
Aangezien we zo'n geweldige vondst hadden gedaan op een geheime plek die op een begraafplaats lag, dachten we dat begraafplaatsen in het algemeen misschien wel meer van die bijzondere dennenbomen zouden hebben, dus wij even koekeloeren op de Lochemse begraafplaats vandaag.
Zo ongeveer, zo iets, maar niet helemaal, wil ik bouwen in het nieuwe tempelcomplex in mijn tuin waar een graspieper rondhopt trouwens, die zeer nieuwsgierig is en gewoon rond blijft huppelen zelfs als je er mediteert of rondjes rond het medicijnwiel loopt.
We hadden geen enkele belangstelling voor de graven op de grond, maar des te meer voor de soort dennenbomen die we in de lucht waarnamen.
dit bouwwerk trok wel even de aandacht
we zagen alleen maar douglassparren en grove dennen, en opeens zien we een uitstalling dennenappels op een graf waar twee zee-dennenappels op lagen: dit zou er op kunnen wijzen dat hier een zeeden zou zijn... dus wij zoeken (en niet gevonden, op de hele begraafplaats niet).
mooi, maar niet wat we zoeken
er hing zoals te verwachten viel een heel serene sfeer op deze begraafplaats, het was trouwens ook een serene tijd van de dag, zo tegen 1800 uur.
prachtige beelden op het graf van iemand die in 1946 geboren was.
in the meantime probeerden we,  weer terug op de werkplek van de Pine Tree Company (afdeling Lochem),  er voor te zorgen dat een beschilderde dennenappel weer open ging, door hem te verwarmen op een theelichtje. (Dennenappels gaan namelijk open als het warm is en dicht als het nat of koud is, dus du moment dat we ze beschilderen gaan ze weer dicht).
Het mocht niet baten hoor, sterker nog, het brandde door op die manier dat de onderkant zwart begon te blakeren, van de dennenappels, als we niet oppasten.

De nieuwe collectie is trouwens inmiddels toegevoegd aan de sjop, en je kunt daar op de eerste pagina al zien wat er van dit peerse ding links geworden is:
http://thepinetreecompany.webnode.nl/


Een video die gebanned is door een groep onderdrukkende wetenschappers in Amerika:
 
..
  
Make a Free Website with Yola.