BLIKVANGER WANDEL-FIETSTOCHTJE donderdag 19 juli 1-1,5 uur

in feite is er weinig sacreds aan deze wandel-fietstocht, want alhoewel ik op zoek was naar een medicijn-eik, is dat jammerlijk mislukt. Het hoofddoel van de tocht was trouwens een andere, en zeer profane,  maar eerst maar eens even de band oppompen met mijn blitse voetpomp (hoort niet bij de fiets als je die koopt:-).

helemaal aan het eind van de Dwarsweg probeer ik een grote Eik uit of hij geschikt zou zijn als Medicijn-eik maar hij stond niet lekker, dus ik heb hem afgekeurd:-)

Dan breng ik minicongres-eik bij het bankje eens even een bezoekje (het bankje breng ik ook een bezoekje hoor:-) . Ik maak contact met hem, en vertel hem dat het niet goed gaat met de inschrijvingen van het minicongres. Op 28 juli wil ik minstens 15 inschrijvingen zien, zeg ik hem, anders annuleren we de boel.  Wil minicongreseik per slot van rekening ook niet dat er eens een keer een astrologiecongres in een kerkje gehouden wordt? Iedereen lijkt wel op vakantie te moeten zijn op 1 september, belachelijk gewoon, ik kan het excuus niet meer horen:-)  Eik geeft pas een reactie als ik hem concreet vraag ervoor te zorgen dat er 28 juli minstens 15 (het liefst mistens 25) inschrijvingen zijn. Bij het woord zorgen, veert hij op. De reactie is dan zelfs heel sterk. Ik krijg de boodschap door dat ik mijn zorgen erover maar aan hem moet geven, hij zorgt er dan wel voor. Dat voelde wel erg goed.

het bankje staat bij de "Barchemse Veengoot" en ik neem de fiets aan de hand om daar langs te lopen, het pad werd steeds begaanbaarder

Aan het eind bij het bruggetje in de verte staat mijn profane hoofddoel

 

kijk, de blikvanger. Er ligt van alles in (behalve blikjes)  dat ik nu ook nog steeds meer naar Belgie neem. Wat mag er eigenlijk in een blikvanger, weet iemand dat, pakken met alufolie van binnen ook?  Ik mieter er in ieder geval mijn blikjes in vandaag, ben ik daar al vast weer af. 

we fietsen een klein stukje naar links en dan het Daniel Wittenbergppad in waar ik zowat van de fiets afwoei (zie foto rechts' zodat ik maar verder ging lopen

deze Douglasspar vraag ik of hij me naar een medicijn-eik wil leiden maar het mocht niet baten (geen eik te vinden hier:-)

die chemtrailloze egaalblauwe luchten zijn wel een genot voor het oog

een wegversperring... als je aan de wandel bent met crocs met gaatjes tenminste)

ook hier: geen eik te bekennen

wel nog de nodige wilgeroosjes

 

.
.

Make a Free Website with Yola.