CONDITIETRAINING 1 , zaterdag 30 juni, Maan in Schorpioen, 15 min.

Het mag geen naam hebben, even de Dwarsweg aflopen tot de Vordenseweg, maar ik begin voor de zoveelste keer weer eens om elke dag 2 minuten langer te lopen. Een paar jaar geleden leverde dat uiteindelijk wandelingen van 80-120 minuten op, we zullen zien hoe ver we deze keer komen.  Maar het programma wordt morgen al weer overhoop gehaald omdat er dan vermoedelijk een Echte Wandeling komt met moeders of met een andere Kreeft, daar zijn we nog niet uit.  Het schijnt aan het weer te liggen.

De beklimopte boom daar links en ik hebben een relatie, een soort van verstandhouding. Ik heb wel met hem te doen dat hij zo gewikkeld is in klimop maar vind het ook wel weer mooi. Ik ga er altijd met de rug tegen aanstaan met de camera in de aanslag vanwege het voorbij razend verkeer en om die reden...

fotografeerde ik altijd het maisveldje, maar wat blijkt, het is een kerstomenaanplant geworden. De boer heeft er zelfs de vlierbomen achter voor weggehaald (vlak bij mijn huis, dus ik moest de deur uit om vlierbloesem te plukken dit jaar).  Hij heeft er ook een hek voor getimmerd met gaas, dus het is hem zeker menens. Aan deze kant dan langs de Dwarsweg.  Hoe dan ook, Eik vond mijn vraag niet goed geformuleerd dus ik liep maar eens door. Antwoorden krijgen hangt wel degelijk samen met de juiste formulering van de vraag of de vragen die je eventueel hebt! Hoe helderder je vraag, hoe helderder het antwoord.

De onvolprezen brandnetel staat in de bloei

Bij de kruising keer ik weer om, vastbesloten elke dag een 2 minuten verder te lopen, tenminste op de "conditietrainingswandelingen". (Die ik al honderd keer opnieuw gestart ben:-) 

Soms krijgt een mens van die rare berichten doorgestuurd, vooral als het 2012 is, dat je van alles in moet slaan voor de overleving en zo. Wel hoe onaantrekkelijk het er ook uit ziet, dit hierboven is 1 van de 200 zuringsoorten en volgens deze pagina waar er nog wat soorten op staan, een echte overlevingsplant, deels eetbaar en stengel kauwbaar en weet ik al wat.  Met nog meer brandnetel in de buurt druk bezig de grond te ont-stikstoffen:

.

.

..

Make a Free Website with Yola.