Conditiezweeftraining, 7 juli, 41 min. Lokaal

Terwijl ik deze pagina maak zit ik achter de computer met mijn voeten in een kruidenbad. Ze hadden namelijk heel wat te lijden gehad vanmiddag, wel 41 minuten aan de wandel!! (alle meditatietijd en pauzetijd afgetrokken, dus echt wandeltijd).  Het kruidenaftreksel heb ik gemaakt van alle gedroogde kruiden van vorig jaar, die ik niet meer kon thuisbrengen:-)  Een ratjetoekruidenbad dus. Het zal vast wel ergens goed voor zijn.

Ik ging "binnendoor" naar de meditatieboomstam, waar ik 10 minuten na vertrek arriveerde. De meditatie wilde echter niet lukken, dus ik ga maar eens verder

sprookjesachtig mooi vind ik zo'n pad tussen de dennenappeltjes.

Nadat ik de drie grove dennen de groeten had gedaan (de Heilige Drie-Eenheid) valt me dit lijsterbesje op en aangezien ik intussen heel goede ervaringen heb met de lijsterbesenergie ging ik er eens even met mijn rug tussen staan. De energie was ongelooflijk, het hoogste en sterkste van alle bomen die ik vandaag aangedaan heb. Nu liep ik met het klamme warme weer toch al niet snel, maar hierna werd het tempo helemaal vertraagd, ik zweefde bijna. 

ik sla links af richting Vordenseweg en probeer onderweg nog een plek voor een boscirkel te vinden maar dat lukte niet. 

Overstekend kom ik in dit beukenlaantje, waar ik 

deze Beuk nog even aandoe, die na wat vertraging zijn bekende verkoelende energie geeft. Het is per slot een Steenbokkenboom. Omdat ook Beuken nog wel eens wat toverkunsten kunnen vertonen aangaande het weer, vraag ik hem of het maandag misschien ook mooi droog weer kan zijn, we hebben namelijk een plan voor maandag en Buienradar voorspelt 80% regen en dan kan dat plan niet doorgaan.

dan zie ik opeens deze twee kiezelkeitjes liggen en besluit ze mee te nemen voor de verwaarloosde boscirkel achter de meditatieboomstam. Ik had namelijk op de heenweg gezien dat hij nog behoorlijk intact was ondanks de verwaarlozing.

kijk, dat is toch behoorlijk intact, of niet soms? Het zuidelijke witte kiezelkeitje, nu nieuw toegevoegd, kun je zien liggen, het noordelijke ligt er 180 graden tegenover maar is haast niet te zien op de foto. Van een medicijnwiel kan pas gesproken worden als er inclusief de middensteen totaal 9 stenen liggen.

Terug op de meditatieboomstam hou ik nog een sungaze-oefening van 10 seconden. Zo door de bomen, de avondzon, dat kan wel met je blote ogen.  Als je ook wilt sungazen, doe het dan dag 1 : 1 seconde, dag 2: 2 seconden, etc.  en alleen als de UV straling onder de 2,5 is geloof ik (s ochtends vroeg en s avonds).  Ik had het al lang niet meer gedaan, ik heb zo'n honger tegenwoordig met dat veganistische dieet, dat ik hoop dat die verdwijnt door weer wat te gaan sungazen. De meditatie nadat alle missions accomplished waren ging iets beter maar ook niet veel. Meditatie-eik zei dat het aan het klamme broeierige weer lag. Waar ik conditietechnisch trouwens ook goed last van had. Tot slot: muis no 14 heb ik vanochtend toch als roofvogelvoer weg kunnen brengen. Ben benieuwd of dat de laatste was, het muisje wat de weg naar de tafel had kunnen vinden.

Laat ik nou toch vandaag een hele cd cadeau krijgen van A te R van dat mens van de muziek van gisteren. De muziek vandaag is minder muziek en meer interessant:

Suzesuus : In de Bio-resonantie ( de natuurlijke resonantie)worden er hertz trillingen afgestemd op de organen of weefsel om die te be├»nvloeden en te herstellen. In het filmpje zijn het trillingen van kleuren of de frequenties van bepaalde tonen die direct invloed kunnen hebben op de gevoelszenuwen van het gehoor en daardoor ook van de hypothalamus of de pijnappelklier waardoor je je anders kunt gaan voelen. Die kunnen dan weer de kleuren van de chakra's be├»nvloeden. 


Wat technischer ,...de frequentie beschrijft het aantal trillingen per seconden.De eenheid van frequentie is hertz ( Hz)
Hier enkele verbanden,...
zo is 1 Hz ,....1 trilling per seconde
maar 1000Hz = 1000 trillingen per seconden = 1 Kilohertz ( 1 kHz)
1000 kHz =1000.000trillingen per seconden = 1 Megahertz = 1 megahertz ( 1 mHz)
enz
Het is waarop de snelheid van computers (is niet natuurlijke resonantie) werken en eigenlijk bestaat alles uit frequenties en trillingen, zonlicht, planten, dieren, mensen. Wij mensen staan ook met elkaar in verbinding via deze frequenties.
Wat we allemaal kennen is de frequentie van zonlicht,...nou ik hoop dat die morgen goed is zodat we er weer even lekker van kunnen genieten, met of zonder muziek van 'n bepaalde frequentie.

.

.

Make a Free Website with Yola.