DE ONVOLTOOIDE WANDELING , 7 augustus 2012, 40 minuten

ik heb deze wandeling (naar het meditatiebankje) al 100 keer gelopen maar ik sta verteld van de mooie foto's ervan met veel zon, midden in de zomer, alles ziet er echt heel glorieus uit, links boven weer-eik.

De Mais anno 2012 blijkt hartchakra energie te geven itt tot vorige jaren waar hij zich richtte op de buik.

ook multipurpose eik tegenover het aardappelveldje in volle bloei, toont zich op zijn best

ook de ademhalingsdouglas baadt in de westelijke avondzon en staat er glorieus bij. Ondertussen was ik trouwens aan de wandel gegaan in niet zo'n glorieuze stemming, die hier echter al weer omgedraaid was.

ik was van plan, oorspronkelijk, om een van de externsteine in het medicijnwiel te gaan leggen, en nam een pakje nog ongeopende textielmarkers mee om iets op de steen te schrijven.  Nu had ik nog nooit met textielmarkers gewerkt en moest even ontdekken dat de enige manier om daar iets mee te doen was, om op de stift te knijpen zodat de verf er uit spoot, (vandaar het vreselijke resultaat) en wat er op staat is "Ergernis loslaten". Daar hoort een verhaal bij, maar ik geloof dat ik dat opgeschreven heb voor een hoofdstuk voor Het Boek, dus wordt vervolgd, evenals deze wandeling, want.......

ik had mijn sigaretten vergeten en moest dus terug..... omdat ik echter geenszins van plan was de zware steen weer helemaal mee terug te sjouwen, heb ik hem verstopt onder het bankje, wachtend op zijn herontdekking door mij, om de missie alsnog te voltooien:-)

Mais is in het Engels CORN, ik zeg het er maar even bij voor je je afvraagt hoe ik nu weer bij deze muziek kom..

Deze advertentie is eigenlijk meer een tip ingestuurd door A te R, maar ik vind het spul wel erg duur, al zal het het ongetwijfeld waard zijn:

Biologische maaltijdvervanger om gezond af te vallen.

http://www.orongo.nl/juvo-slim-natural-raw-meal.html

terug naar de indexpagina - volgende wandeling
Make a Free Website with Yola.