De verdwenen Mariakapel, maandag 30 juni 2014
.
.
Op de website van Padre Pio had ik de locatie van een Mariakapel gevonden in meersel-Dreef, dus wij daarheen na het Mariapark ,  nadat we het adres in de tomtom hadden ingetikt. Het bleek kilometers ver het land in te zijn, in Meerle en niet in Meersel-Dreef, en toen kwamen we op een weggetje waar je anders nooit zou komen. We gingen daar maar eens een kleine verkenning doen. Hier in NL kan ik of de juiste website niet meer vinden, of het is weggehaald op die website, want ik vind dus nu nergens meer iets over een Mariakapel op dat adres..
.
.
persoonlijk vond ik het hier niet onaangenaam om te wandelen, al kon je wel zien dat er hier in geen eeuwigheid mensen aan de wandel waren geweest. Koeien wel, die wandelden even met ons mee.
.
.
zij geloven al vanaf het begin niet dat er hier een Mariakapel staat maar ik loop stug door, eigenwijs als altijd.
.

.
Verwoede wandelaars kunnen hier eventueel nog een grassig zijpad in, maar wij lopen gewoon door, of althans, ik. En weer terug. We zijn trouwens niet eens bij het kasteel aangekomen op het routekaartje, in de verte stond wel iets, maar afgesloten voor wandelaars.
.
.
kijk, zo zien regendruppels er uit op de lens, het lijkt niet op orbs. Het was nl beginnen te regenen. Wij karren vervolgens maar eens terug naar huis. Geen Mariakapel gevonden.
..
  
Make a Free Website with Yola.