Allerlei miniwalks, discipline of geen discipline...  ergens zo begin februari 2012

dit zijn allemaal prutwandelingen. Dit straatje ging ik eens in met dit monumentale gebouw, omdat ik mijn bestelling op moest halen bij het postkantoortje van het gehucht hier. 

en wel mijn nieuwe visitekaartjes, mooi he?  Echt Mercurius in Steenbok stijl;  4,95 euro voor 250 stuks en een stempel voor astrotime! Die 4,95 euro waren de verzendkosten.

en opeens, volgende prutwandeling, lag er sneeuw. Maar, ik had mijn sneeuwschuivers hier in Belgie in de schuur staan!

Het was toen een beetje grijzig weer zoals je kunt zien, de sneeuw lag er hartstikke vers. 

toch maar gauw weer terug, zo prettig wandelt dat niet op sneeuwschuivers

Op de volgende prutwandeling is de sneeuw al weer 1 dag oud, en de gevoelstemperatuur siberisch

maar de Zon deed wel zijn best

late namiddagzon zo te zien

Veel heb ik er niet van gebakken, van de wandelingen, op dit volgende miniwandelingetje had ik besloten elke dag weer 2 minuten verder te wandelen, de discipline er weer in te gooien (vandaag reeds verbroken, 2 dagen later:-) Ik kwam tot het electriciteitshuisje, totale walk 15 minuten en op de terugweg was het niet te harden van de koude wind. 

gisteren had ik de discipline nog wel, ik heb echter ook een tuinlijster, of 2, en die communiceren als de beste.  Ik ging nog niet naar buiten of deze lijster gaf aan honger te hebben, dus die moest eerst even wat voer.

de sneeuwschuivers had ik nu thuis gelaten, ik kon gewoon op crocs lopen.

Deze wandeling ging helemaal tot hier, ergens rond de 20 minuten of zo. Vandaag had ik het te druk en morgen heb ik eigenlijk ook andere plannen, we zullen zien. En volgende week is het valentijn:

oh ja, ik heb een xead versie van de botanische tuin op xead gezet, je weet wel, die site waar je op 1 advertentie mag klikken... en een expert heeft vastgesteld, (zie onderaan bij de reacties bij het artikel dat sacred walks aanbeveelt over orbs op die pagina)  dat de "zonne orbs"bij die ene palmboom, PALM-ORBS waren, ze kwamen uit de palm!!

.

.

Make a Free Website with Yola.