LOKALE WALK: Douglassparappeltjes, maandag 5 -8-2013
.
Helaas peanutbutter... ik ben mijn oude design kwijt, en moet van alles opnieuw instellen, de oude pagina's zullen er zeker niet erg classy uitzien, maar om 300 pagina's te gaan updaten gaat me helaas wat te ver:-)
Op het routekaartje links zie je dat we vertrekken vanuit het Nederlandse filiaal van de Pinetree Company. Want die hebben we in de ochtend van maandag 5 augustus eerst maar eens opgericht...:

Maar voordat we daarmee verder gaan, hier eerst een foto van ons Vlaamse filiaal, want in the meantime heb ik alle foto's  van Suze binnen, en ik zie me daar toch een stel orbs zweven rond ons kantoor tijdens ons werk daar in de Moonlodge, niet te filmen:
En nee het regende niet, en nee, het zat ook niet op de lens (getuige andere foto's).
en laat ik trouwens spontaan wolfspoot in de tuin hebben groeien! Rechts zie je  dan de decoratie afdeling in NL waar de Siberische vrouwen maandag aan het werk gingen.
en dan het creatieve kantoor nog even van alle kanten belicht:
en dan het fijnere werk. Er gaan heel wat kledingstukken naar de wasmand vol verf...
Er werd ook al snel een spuitinrichting gefabriekt.
De fotografieafdeling was ook overal en nergens
De droogafdeling.. dan is dat prikkeldraad nog ergens goed voor. Rechts een partij die reeds verkocht is. Maar voor 12,00 euro mag je 'm hebben (exclusief vezendkosten). Per slot heeft de eerste koper het toch pas nodig tegen de kerst.
En dan vertrekken we maar eens op onze douglassparappeltjes verzamelwandeling, en nemen vanaf de andere kant van het prikkeldraad nog even een foto van ons nieuwe Pine Tree Company filiaal in het bos!
in het bos grenzend aan dat NL filiaal van ons liggen de sparappels, even verder de douglasappels alsmede de larikstakjes voor het oprapen. Die larikstakjes bevonden zich echter ook in mijn tuin waar Suze ze allemaal van de takkenhoop heeft afgehaald:-)  Rechts boven het officiele wandelpad als we dit eerste stuk bos uitkomen.
En hier stikt het van de kleine dennenappeltjes wat ik juist zo''n mooi decor vind voor dit wandelpad.
we wandelen of verzamelen lustig verder
en dan, links af gaand, vinden we iets heel bijzonders, er is een cirkel gemaakt in het bos, en niet door ons! Daar hebben we nog even wat energie aan toegevoegd want dat is natuurlijk wel weer keileuk dat er nog meer mensen cirkels maken.
we steken door langs een "Eigen Weg':"vol beuken en komen op de Gagelweg waar ook de koeien omgeven zijn met (zonnelicht-) orbs:!!!
ik maak eens even een praatje met ze
en ze sjokten een tijdje mee, op weg naar de waterbak (Het was weer een van die dagen van de hittegolf geweest waarvan er van mij nog wel meer mogen komen)
we wandelen maar eens verder
komen nog langs kippen en langs de meditatieboomstam op de terugweg
en keren dan over het verboden pad weer terug naar het filiaal van de Pine Tree Company, waar we een verse lading douglassparappeltjes verzamelen voor onze grondstofaanvoer.
Linksonder: in Amerika doen ze het ook al... (de tekst is verder niet om te pruimen), rechts: ingestuurd door Yayamarieke: een Vlaamse wandeling met prachtige muziek!!
En voor Pinetree company people or wannabees: zo maak je lekker ruikende pine cones: http://youtu.be/S_FTOA1uDsg
Hoe je nagels schoon te maken met dennenaalden: http://youtu.be/PSb7fspKIq0
..
  
Make a Free Website with Yola.