Vrijdag 25 november Eclips-Gardenwalk in Bergen,NH , 5 minuten  en de Witte Kerk in Heiloo, ook 5 minuten

Volgens mij werd ik pas wakker met de Nieuwe Maan aka zonsverduistering om 7.10 uur in de ochtend op vrijdag 25 november, in mijn riante 5 sterren hotel Bakker in Bergen.. Alvorens we naar Heiloo vertrokken eerst eens even de bijzondere bomen in de eveneens riante tuin bekeken, hieronder staat de eigenaresse tussen 5 eiken. De meeste foto's zijn eenvoudigweg mislukt, het was ook nog vroeg, en nauwelijks licht.

Ook deze foto is mislukt maar hij heeft wel wat

Deze is goed gelukt, hier doe ik verwoede pogingen om zonder kleerscheuren weer op de begane grond te komen en zonder in het water te kukelen waar de bomen half over heen hingen

Dan vetrekken we naar Heiloo waar ik een ochtendworkshop astrodrama geef in  een gelegenheid vlak bij dit witte kerkje

dat kerkje is gelegen op een oude kerkheuvel

en van deze lelijke put wordt verteld:

door magisch Heiloo

 ik heb nog een rondje om de kerk gedaan, aan de achterkant stond een indrukwekkende Beuk maar of het was te koud, en ik te ongeduldig, of de boom was ingedut, ik ervoer geen magische energie.

Over kerken gesproken---  waarom hier `evil` staat, het is eerder de klank van de stem van de verteller die evil is, maar verder is het een grappige of interessante video, Pausen hebben altijd al aan astrologie gedaan en op het internet lijkt het tegenwoordig wel alsof alles wat symbolisch is een kwade bedoeling zou hebben, in werkelijkheid is het evil of kwalijk om alle heilige symboliek onderuit te halen zoals die internetfanaten die overal conspiracies zien.

Make a Free Website with Yola.