Etappe 4: geen wandeling, laatste week april 2013
Ondanks het mooie weer, heb ik verder geen stap meer verzet, na de wandeling bij de abdij. Er moest teveel inpandig en intuinderig gebeuren. Plus ik had ook nog werk te doen. Zoveel werk dat ik niet eens meer toekwam aan een fatsoenlijke pagina over wat een meditatieve verver hier allemaal kan aantreffen.
Van alle tomatenzaadjes boven op de kliko overleefden nog slechts 2 plantjes het en zelfs die zien er petieterig uit. De kliko is overigens alleen voor wateropvang want ik heb een composthoop achter in de tuin en veel eksters voor in de tuin die dol zijn op kliekjes. Ik heb trouwens ook een vogelnestje in mijn brievenbus. Dat is echt Vlaams, de vogels vertellen het aan elkaar door of zo, ze begonnen er al weer een aantal jaar mee, en dit jaar is het voor het eerst dat ze ook mijn brievenbus ontdekt hebben. Die deur moet trouwens ook een keer geschilderd:-)
de forsythia is op zijn eind met de bloei. Daar staat tegenover dat het hier de komende weken prachtig roze zal kleuren met de kers er achter
De verfwinkel bleek nog 4 bussen Cayenne te hebben, het ging namelijk uit het assortiment. Ze waren dus in de uitverkoop, ik heb ze alle 4 maar gekocht, alhoewel we met 1 potje 5 jaar verder kunnen..als ik ze niet laat bevriezen in de winter. In de plastic tas erachter zit nieuw verfspul van de Action
de logeerkamer voor meditatieve ververs
de courgettezaadjes deden het briljant, ze zijn uitgeplant op de composthoop
dat was de Volle Maan of althans moet het voorstellen, vanochtend in alle vroegte door de bomen heen
het speenkruid bloeit geweldig, ook Hugo heeft zijn hele tuin trouwens vol speenkruid staan zag ik wel, klaarblijkelijk is het een goed jaar voor speenkruid De buurvrouw wou wel een stekje.  En vertelde dat de Gazet van Antwerpen berichtte over pekelplantjes. Vanwege de strenge winter en de daardoor uitgestrooide hoeveelheid zout (80000 ton of zo) komen er in de bermen allemaal pekelplantjes op, plantjes die ui Skandinavie en de Oekraine komen en dol zijn op zout. Meer daarover (hopelijk) vanavond op mijn nieuwe facebookpagina, jaja!!
en dit was tijdens mijn laatste les afgelopen maandag. Echt de allerlaatste les van 4 cursusjaren astrologie. Maar ik gooi er nog een cursus medische astrologie achteraan komend seizoen.
.

.
  
Make a Free Website with Yola.