Het Groot Schietveld, zondagavond 29 juni 2014
.
.
Na een tamelijk smakeloze salade in elkaar geflanst te hebben , waar we twee dagen van konden eten, moesten  de koolhydraten er weer even afgelopen worden, dus gingen Em1, Em2 en ik naar de hei om de hoek. We hadden het zo druk met al die wandelingen, dat toen we de volgende avond de koolhydraten van de opgeleukte en nog steeds tamelijk smakeloze salade afwandelen in Brasschaat, en een lange wandeling maakten naar Techno-Eik, ik zelfs het fototoestel vergat. Maar dat geeft niet want ik loop nu al twee weken achter met de walks:-)
.
.
Het was weer sereen op de hei. Ik was op zoek naar kruiden.
.
.
Thuis kon ik een hele pot met olie vullen met sint janskruid bloemetjes en de tuin met een baby Koningskaarsje.
.
.
En jawel, het duizendguldenkruid (valt onder Cheiron) stond weer in bloei. Dit is echt de enige vindplaats die ik ken met een flinke voorraad duizendguldenkruid. Alhoewel ik afgelopen week in het Bergherbos in Zeddam (wandeling volgt nog, over een week of twee? :-) , zowaar ook 1 (EEN) plantje tegenkwam. Maar 1 is meer dan 0.
.
.
Dan gaan we even op het meditatiebeton zitten.
.
.
met uitzicht op het vennetje in de verte.
.
.
dan wandelen we terug. Een kort avondstrolletje, dus ik ben snel klaar met deze walk. In tegenstelling tot de volgende, die een hele pelgrimage was. Horoscopen en al zullen er bij zitten. Maar voorlopig heb ik de foto's  nog niet eens verkleind:-)
.
Muziekvideo ingestuurd door de Volkskrant; maar denk maar niet dat ik wat goeds over ze te melden heb. Eerst halen ze de astrologie onderuit (je kunt eigenlijk ook niets anders verwachten van die kamergeleerden bij de Volkskrant), en vorige week moest Jan Scholten (innovatief homeopaat) het ontgelden).
.
..
  
Make a Free Website with Yola.