De Heidepolroute, 100 minuten, vrijdag 12 augustus, ondertitel: DeErkwamgeeneindaanroute

We parkeerden op dezelfde parkeerplaats als waar ik onlangs al eens een Neptunische verdwaalwandeling maakte met Madonna om echter nu te proberen achter de koffiegelegenheid naar links de hei op te komen.  "We" is deze keer niet het koninklijke "We" van de Waterman die het woord IK nooit gebruikt (dus dan maar we), maar We was M1, M2 en ik.

Ik dacht dat de Heidepol een restaurant was maar..  het was veel leuker:

Dus ik even binnenkijken of het ook geschikt was voor wandel-lezing workshops, en dat was het want ze hadden er een senseo. Helaas beviel de wandeling daarna me niet goed genoeg voor een workshop maar goed.

Ik had de boerin best wat omzet gegund, want dergelijke initiatieven moet je steunen natuurlijk. maar "We" hadden helaas net sloten senseo's achter de kiezen.   Dus gingen "we" maar eens aan de wandel

Het begon wel met een leuk pad. M2 is er altijd dol op om mij te zien overigens want hij weet dat we dan steevast aan de wandel gaan! Behalve die enkele keer dan dat ik M1 meesleur het vliegtuig in of naar Limland in de auto of zo en hem achterlaten. Daar kan die knap chagrijnig over zijn.

Kijk, de hei bloeit:

En het pad ging maar door en door en kronkelde links, rechts en overal heen maar we kwamen maar niet waar ik wezen wilde , op het kaartje boven kun je de onderste kronkellijn zien, dat was onze heenweg, we hadden het pad van de terugweg moeten hebben, dan waren we snel geweest waar we inderdaad wezen wilden:-)

Er bevindt zich slechts 1 energetisch boeiende den langs het pad

En qua kruiden alleen maar hei

En kijk nog maar eens goed naar die hei, hieronder beide soorten, want dit is de laatste foto. Mijn batterij was op. En dat had gevolgen, zoals op de volgende wandeling zal blijken. 

Uiteindelijk vonden we de hei dus waar we van de andere kant al eens geweest waren, liepen terug, kwamen nog twee leuke kerels op de fiets tegen en kerel 1 zegt tegen ons, hey jullie daar, mijn vriend hier zoekt nog een relatie voor halve dagen!!!  Ik lag in een deuk. Een mooie afsluiter van de wandeling.

Ingestuurd door A te R:

Make a Free Website with Yola.