Helderziende Eik (conditietraining nummer 9), maandag  16 juli 2012

ik heb jullie al twee dagen niet verveeld met de continuing story van de muizen, geloof ik. Wel, in die twee dagen wachtte ik een beetje af wat de muizenkorrels zouden doen, maar na duidelijke activiteit in het muizenkeukenkastje de eerste dag, was er geen nieuwe aktiviteit, behalve dat ik wel muizensporen op mijn tafel aantrof gisteren. Daarom gisterenavond een van de twee nieuwe muizenvallen maar weer eens gezet. Dus nadat ik  vanochtend muis 19 had weggebracht voor de roofvogels ging ik maar eens naar de copyshop om de astrotime op te halen met aansluitende wandeling in de buurt. Toen ik terug kwam kon ik muis 20 wegbrengen.  We zitten nu op het voorspelde getal van de cv monteur. Die was dus ook helderziend.

De wandeling was kort maar bijzonder, een mens maakt wat mee met die eiken.

 ik ging dit pad in

en daar kom ik bij een speciale eik, waar ik een bijzondere band mee heb, ook al was t'íe tot nu toe de zg. "anti-rook-eik". Het is de enige eik waar ik eens wat voor heb gedaan; toen mijn weersvoorspellingen over een zeer hete zomer nog klopten een jaar of 2-3 geleden, heb ik hem van te voren gewaarschuwd, dat alle eiken watergebrek zouden krijgen en dat ze moesten inslaan van te voren.  Vandaag ging ik tegen hem aan staan en vroeg of hij ook sjamaan-eik wilde worden  want ik wil graag een sjamaaneik een beetje dichter in de buurt. Daarop gaf hij geen sjoege, maar hij liet me wel direct weten dat hij wist met welke vraag ik daarna zou komen, namelijk om iets aan mijn alvleesklier te sjamaniseren, want ik ben niet tevreden over het vega-dieet en de resulaten.  Tjonge, zeg ik, ben je helderziende of zo? Ik ga met hem in gesprek, en denk zo dat iets weghalen en uitspugen in dit geval geen zin heeft ,er moet juist iets toegevoegd zodat de alvleesklier weer aan het werk gaat. Daar was hij het roerend mee eens.  Maar hoe moet dat dan?, vroeg ik Eik. Wel, zegt íe, ga daar maar eens over nadenken terwijl je aan de wandel gaat.

salade boodschappen hoefde ik ook niet meer te doen ,dat kon hier wel, , al wandelend. Ik denk zo eens na. Er moet vuur oftewel MARS toegevoegd worden aan die alvleesklier. Eik geeft me gewoon bevestigende energie mee door de lucht heen:-). Ja maar hoe moet dat dan, als ik wandel gaat de Mars energie naar mijn voeten en als ik stil zit zit de Mars energie in mijn hoofd of denken (ik heb Mars in het 3e huis).  Maar niet er tussen in. Moet ik buikdansen of zo? :-) Ik pieker zo eens astrologisch verder, en  bedenk dat ik nu eenmaal Mars in 3 heb, dus als ik Mars in het buikgebied wil krijgen conform het 3e huis, dan moet ik dus met mijn buik gaan schrijven ipv met het hoofd, haha. Ik vertaal dat verder: ik moet met mijn emoties schrijven. Gatver, ik hou niet van emoties. Bovendien heb ik ze niet:-)

ik kom er niet uit en sla al denkend hoe je met je buik moet schrijven, de Almseweg in. Het was al heel wat dat ik MET mijn emoties moest schrijven en niet OVER mijn emoties, die ik dus niet heb:-)

 De Almseweg is een van mijn favoriete weggetjes hier in de buurt

witte en paarse klokjes

hoofdstuk 2 hierboven "knobbelkunst""

dit is knopkruid, als je het flink zout meegeeft smaakt het als zeekraal, dus  de groente voor vanavond zou ik ook weer hebben ,ware ik het niet dat ik geen zin had om te koken

een prachtig veld vol margrieten

en zowaar, een bankje!

gaaf hoor, dat de boer tussen het mais een veld met bloemen laat staan, zo voorkom je bijensterfte.  Dan loop ik terug en geef me zelf de opdracht op de terugweg uit te gaan vinden "hoe een mens in de vredesnaam met de buik / emoties schrijft"" Ik kwam er niet uit.

dan zie ik de helderziende eik weer en ik ontwaar zelfs het teken van helderziendheid op zijn stam aan deze kant

 ik ga nog maar eens even tegen hem aanstaan,  en vertel hem van mijn conclusies, stap voor stap. Stap 1 was dus Mars naar het buikgebied brengen. Dat klopte, bevestigde Eik energetisch. Stap 2: dus moet ik schrijven met de buik? Eik liet me toen weten dat dat een verkeerde interpretatie was.  Er waren nog andere 3e huis dingen zoals bijvoorbeeld de ademhaling. Eik liet me weten dat ik te oppervlakkig ademhaal en elke dag minstens 7 keer diep door moet ademen vanuit de buik en er ook helemaal naar toe! Wow, zo simpel was het dus:-) Gelukkig, ik hoef niet met de buik te schrijven ha ha. Diep ademhalend wandel ik naar de auto. Thuis realiseer ik me dat Eik dicht bij zijn oorspronkelijke bestemming als anti-rook eik is gebleven, misschien is het geen anti-rook eik maar een ademhalings-eik en heb ik dat nu eindelijk door?

..

Make a Free Website with Yola.