HET HAVEKE & DE GEHEIME VONDST, dinsdag 27-8-2013
.
Vandaag was het voltallige productiepersoneel van The Pine Tree Company (inclusief freelancers) weer aanwezig op de Nederlandse vestiging en nadat wij aan het eind van de dag een geheime vondst deden en voordat wij een werkvergadering hielden in eetcafe de Zonnebloem, deden wij het Haveke nog even aan.
Meer over de geheime vondst kun je lezen in hoofdstuk 2 van het nieuwe Pine Tree Company boek, dat je kunt aanklikken onderaan hoofdstuk 1:

http://desterrensjamaan.yolasite.com/ptc0-hoehetbegon.php
we gaan het landgoed, gelegen midden in het dorp, binnen.
Suze in volle bewondering voor deze dikke beuk.
Al snel loop ik in mijn eentje voorop en ga dit beukenlaantje in. Vanaf ongeveer de helft voel ik weer de enorm sterke energie die hier hangt, zonder een boom aan te raken.
Het voordeel van voorop lopen is, dat je de anderen met hun gezichten naar je toe kunt fotograferen, al staan ze hier lekker onduidelijk op wat 1 van de 2 wel helemaal prima vindt.
Schattig he? Als je aan handlijnleeskunde doet mag je me de toekomst voorspellen.
Het duurt wel lang voor de achterblijvers er aan komen.
Dus ga ik maar vast vooruit naar het groene poeltje met meditatiebankje met meditatieeik als rugleuning.
Gezamenlijk houden we hier nog een korte meditatie en rechts op de voorgrond de reden waarom ze zo lang wegbleven: er werd groenvoer geplukt.
Deze prachtige blanke welriekende zwammen zijn vast eetbaar , even in het wikldplukboek kijken:
Het moet de reuzenzwam zijn. Door de grootte met geen enkele andere zwam te vergelijken.  Groeien op de wortels van beuken of zitten vast aan de stam. De wildplukboekschrijver droogt deze paddenstoel altijd en maalt het dan tot poeder. Dat in soepen en sauzen gebruikt kan worden.
Kunstwerkjes van onze freelance-ster (2,50 euro per stuk)
Om Krishna om, om Krishna om, in het mantrahutje op de terugweg fotograferen we niet alleen de buit maar zingen we ook deze mantra.


Nu moet je niet denken dat ik het Om Krishna Om op youtube kon vinden, dus hier een alternatief :
 
..
  
Make a Free Website with Yola.