Het nieuwe pad, donderdag 14 maart 2014
.
.
net toen het filetijd was in Lochem, werd ik gebeld door de copyshop en kon ik de astrotime ophalen. Ik kwam daarna toevallig langs dit te koop staande huis, het meest dichtbijzijnde hutje dat ik bewaard heb op Funda. Morgen is er open dag, maar ik ben er dan niet. Een kneuterig hutje in een best leuk kneuterig buurtje. Het is een optie. Voor als ik de Moonlodge verkoop.
.
.
Dit is de horoscoop van de foto, in feite dus niet van de eerste bezichtiging maar wel van de eerste kennismaking met de buurt/omgeving, iets wat minstens zo belangrijk is. Wat ik op vallend vond was de 10 graden Maagd op de ascendant. Ik heb de Starlodge destijds gekocht met cq voor het eerst bezichtigd met eveneens 10 graden Maagd op de ascendant. Belangrijk voor zo'n kijkershoroscoop is of heer 1 (de verkoper) en heer 7 (de koper) bij elkaar komen qua aspect. je kunt wel zien dat het nog niet zo ver is, we staan beiden in een ander teken. Ik ben mevrouw Vissen, vierkant het IC. En heb dus eerst nog wat te verkopen.
Edoch, Schorpioen staat hier op cusp 3 met Saturnus in het 3e huis, hetgeen een veeg teken is want er kunnen drama's met de buren zijn. Ik heb de Starlodge verkocht vanwege de buren. En wat wil het geval? Een dag later, om 17.30 uur, met eveneens Schorpioen op cusp 3 en Saturnus in 3 komt de buurman me doodleuk vertellen dat hij niet alleen morgen drie bomen laat rooien, maar ook dat ze een stuk grond van de dennenaanplant hebben gekocht, en dat hij een foeilelijk schuurtje gaat bouwen pal tegen mijn stukje bos aan. Daar was ik niet blij mee. Dus ik ga geen huizen kopen als de horoscoop Schorpioen op cusp 3 heeft staan. Punt.
.
.
Het is toch goddelijk dat we tegenwoordig ook al weer kunnen wandelen in de avondzon, om half zes s avonds? Vooral als je maar een klein routetje plant. Ik ging op de terugweg dus even terug naar het nieuwe pad, stiknieuwsgierig was ik, waar het heen leidde.
Parkeereik vroeg ik op mijn auto te passen. Hij gaf me fijntjes aan dat ik tegenwoordig vergeet de zegen te vragen voor de wandeling aan het begin van een wandeling. Hij gaf dus gewoon zijn zegen.
.
.
we gingen dus hetzelfde pad weer in maar nu zonder begeleiding van jeetwee.
.
.
wat wel leuk was van de houtzagers, was dat ze de takken hadden gebruikt voor een takkenhaag voor de bosbeestjes.
.
.
overal waren er ter weerszijden van het nieuwe pad bomen gekapt (maar dat wisten we al).
.
.
en overal lagen van die aardige stukjes resthout voor mijn kampvuurtjes. (Maar dat wisten we ook al).
.
.
wat we echter nog niet wisten, was waar het pad heen zou leiden.Wel, naar niks. Het pad eindigt hier gewoon met uitzicht achter de bomen op de manege. Mogelijk is het pad nog niet af, want je zou toch zweren dat ze hier echt een heus pad aan het aanleggen zijn geweest, en niet maar zo het bos wat aan het uitdunnen zijn.
.
.
de oogst van vandaag.
.
.
terug bij de auto staat er opeens een grote vrachtwagen, die bouwmaterialen aan het lossen was voor de boerderij rechts (niet in beeld, hij moest een heel eind met zijn vorkheftruck). Gelukkig had parkeereik wel zijn werk gedaan want ik bleek het autootje weer eens niet afgesloten te hebben.
.
Linksonder:
 
..
  
Make a Free Website with Yola.