HOGE HEIDE ergens in januari  februari 2013
Dit is echt een flutwandeling van niks, ik heb eigenlijk niet meer gewandeld sinds de vorige keer, of het was te koud, of omdat ik met andere dingen bezig was.  Over een half uur nadat ik dit schrijf (maandag 25 feb 2013) heb ik een Mars-return in mijn horoscoop, een nieuwe cyclus van activiteit gaat aanbreken en ik heb het goede voornemen morgen weer met de walks te beginnen.
In België was ik voornamelijk aan de poets en ontdekte eindelijk hoe je ramen streeploos kunt doen, met een stukje krantenpapier drogen dus, in dit geval de envelop van de Colruyt reclame van gerecycled papier. Nog meer huishoudtips?

http://www.leesvoer.net/leesvoers-grote-overzicht-van-schoonmaakmiddelen#more-1739ik ben namelijk nog steeds van plan dit hutje te verkopen als Jupiter later in het jaar in Kreeft gaat lopen dus was flink aan de poets. Een verfje aan de buitenkant is ook dringend noodzakelijk, tja.
enfin, ik stapte dus de voordeur uit, kom langs de voortuin (haha)  het merendeel van de sneeuw was toen al gesmolten.
Op de Hoge Heide staat dit hutje aan de andere kant ook te koop, het mijne ligt niet alleen veel beter maar wordt ook veel goedkoper.  Het zijn nogal prijzen die tegenwoordig in Wuustwezel gevraagd worden.  (De eigenaar hierboven is voorzitter van het comite ter regulatie van deze weekendzone-gebieden naar woongebieden snap je, en met die voorkennis, snapt hij ook wel dat de hutjes hier aardig in prijs zullen gaan stijgen.
de weg was een drama vooral met de auto, meestal wordt ie keurig bijgehouden door de gemeente maar met al die vorst en nog eens vorst is er vooralsnog alleen maar sprake van steeds diepere gaten. Ik had mijn spikes nog steeds onder mijn wandelschoenen aan dus stapte vrolijk verder. Ik woon eigenlijk in Gooreind, en dat betekent "het eind van het moeras", hoe ze hier de weg ook dichten, er komen altijd opnieuw gaten, er ligt vast een moeras onder.
de landerijen op de volgende weg. Ik keerde al snel weer om...
Nog een leuke site voor hergebruik van je plastic bakjes:

les 1 in bioplasticbakjes tuinieren achter glas: je raam
Nou hoef ik niet meer te knutselen want ik kreeg een kant en klare toren om vanzelf spruitgroente te kweken van Jantine, die er misschien ook wel oren naar had om ook 5 elementen kruidenthee aan te schaffen, opdat wij als wij dat beiden doen, dan geen verzendkosten hoeven te betalen, zijn er nog meer mensen die als ze me in levende lijve zien op relatief korte termijn ook wel zulke thee willen bestellen? Kijk bij theelust (dan bij Shoti Maa) op:
http://chta-shopping.yolasite.com/food.php en mail dan even.

Op veler verzoek (te weten van wel twee mensen:-)  hebben we nu eindelijk ook Waschbaer in het assortiment shops, cashback mogelijk, zie dezelfde site, klik op nieuw. 


Ingestuurde Oproep: Medestanders gezocht voor proefproces tegen de Nederlandse staat.

Waarom? 

Sinds een aantal jaren heb ik ernstige EHS (Elektro Hyper Sensitiviteit)-gezondheidsklachten, waardoor ik niet normaal meer kan functioneren in de maatschappij. Dat betekent: niet kunnen  werken, wonen en recreëren zoals ik zelf zou willen, omdat ik geen 

elektromagnetische velden (EMV's) en straling van o.a. zendmasten meer kan verdragen. En deze zijn overal! De overheid strijkt hier miljarden voor op, maar dit gaat ten koste van mijn gezondheid en mijn leven. 

Ik heb contact gehad met een advocaat over een mogelijk (proef-)proces tegen de Nederlandse staat. Dit i.v.m. de ernstige gezondheidsklachten en ontregeling van een normaal leven die ik, en u wellicht ook, ondervind van de ongebreidelde blootstelling aan EMV's door onder meer zendmasten voor telefonie en hulpdiensten. Nog steeds worden zij in overmate bijgeplaatst, waarbij nu ook 4G in aantocht is. 

Ik ben het zat! U ook? Ik heb geen zin meer om weggestopt te zitten, omdat 'men' vindt dat iedereen overal moet kunnen bellen en internetten. 

Ik zou graag een rechtszaak / proefproces beginnen om dit onrecht aan de kaak te stellen. Ieder mens heeft recht op een gezonde leefomgeving, en dat wordt nu niet gewaarborgd door de overheid. Wie doet er mee? 

 

Wat? 

Een proces zou een belangrijk signaal zijn aan de overheid en telecomindustrie, en met hoe meer mensen we zijn, hoe sterker de zaak wordt. Ook niet onbelangrijk: hoe kleiner het bedrag wordt dat we investeren. (Bijvoorbeeld: met 100 mensen kunnen we met € 250 p.p. al een hele goede start maken). 

 

Welk doel? 

Het doel is om de overheid verantwoordelijk te stellen voor de ons toegebrachte gezondheidsschade door ongevraagde en ongewenste bestraling, en een schadevergoeding te eisen voor alle materiële en immateriële schade. Daarbij geven we, mede door de publiciteit rondom zo'n zaak, een waarschuwingsteken af aan de samenleving. 

Wie doet er mee? Of kent u mensen die misschien geïnteresseerd zijn? Of heeft u wellicht een rijke tante die nog een goed doel zoekt? ;)   

U kunt contact opnemen op het volgende e-mailadres:proefprocesemv@hotmail.com

Graag tot horens!
..
Make a Free Website with Yola.