Lebbenbruggedijk (Borculo) met zwemwater, woensdag 27 februari 2013
Het was hartstikke koud, ik kreeg er in het begin bijna buik-maag, en hoofdpijn van, dus denk maar niet dat we zijn gaan zwemmen. Maar wat een vondst! Nadat ik 2 andere personen en hond J2 naar de Varuvo vervoerd had vroeg men mij waar ik heen wilde wandelen; wel in de buurt  van de Lebbenbrugge was een zijweg waar ik nog nooit geweest was.
Ik had een saaie zijweg verwacht, bleek het toch een heusche wandelroute te zijn, ik was blij verrast;; de anderen waren hier al vaker geweest
het begon zelfs met een stukje hei (links) (rechts: de twee anderen) (hond J2? er vandoor natuurlijk)

 Boomkunst! We gaan de grensweg in (waartussen weet ik niet)

wow bloeiende elzenkatjes, vraag ik aan moeders: "kunnen die ook op de vaas?" Zegt ze, "jawel, maar aan de boom staan ze ook mooi":-)
we wandelen zo eens door het bos
en wat krijgen we daar? Opeens een afdaling naar de Slinge!
En wat krijgen we daar? Opeens het strandje waar je makkelijk kunt zwemmen, ik ben altijd alleen nog maar aan de andere kant geweest, dus zo kom je hier!
stromend water, het leven stroomt weer! Het was mij te koud bijna zelfs om te wandelen, dus kreeg ik de sjaal van zuslief
Dan wordt een eik aan de tand gevoeld over een op handen zijnde Kreefte-kwestie, het antwoord was augustus/september, en beiden voelden we dat de Eiken Warme energie gaven, die hadden het dus vandaag niet meer koud.
we lopen even om terug naar de auto omdat er hondenuitlaatservice bezig was op de andere route
deze vetcoole muziek kwam mee met de nieuwsbrief van Annet Mol:
..
Make a Free Website with Yola.