Houtzaagwalk, maandag 27 januari 2014
.
.
Zoals je kunt zien scheen de zon die zijn schaduw vooruit wierp en mevrouw Appeltaart liep niet met een stok maar had dit eerste stukje een leiband in den hand, waar een hond achteraan sjokte.
Mevrouw Appeltaart had vernomen dat mevrouw Emeen een boom had omgezaagd in mijn tuin, lees boompje, en was met zaag en al gekomen omdat haar houtkachel een enorme honger had.  Toen de opbrengst dus niet zo heel groot was, stelde ik voor een houtsprokkelwalk te doen in het bos naast mijn huis.
.
.
Nu is sjokken niet helemaal een juiste benaming voor de snelheid waarmee jeetwee normaliter door het bos rent, maar vandaag was hij aan het houtzagen. Hier en daar was het wel wat modderig zoals je ziet.
.
.
Al snel wilde Jeetwee dus ook een boompje omzagen.
.
.
We wandelen maar eens door, en jeetwee vindt nog meer hout.
.
.
Hij blijft bezig zeg, met die stokken.
.
.
Dan komen we langs de heilige drie-eenheid en stellen beiden vast dat alleen de grove den waar ik rechts tegen aan sta, "het doet", en dat de andere aan mijn linkerzijde niet zo veel energie geeft.
.
.
Mensen met rugzakjes moeten de energie van bomen natuurlijk op een andere manier voelen dan met hun rug tegen een boom aan te gaan staan.
.
.
we wandelen maar eens verder.
.
.
Tja...

(cartoon ingestuurd door Miss Marple)
.
.
Dan komen we bij de "hulp-bij-overheids-problemen-Eik", die alleen te consulteren is in de winter want in de zomer groeit er allemaal brandnetel voor.  We hadden beiden geen actuele problemen met overheden, dat wil zeggen, mevrouw Appeltaart had wel weer een nieuw akkefietje met een of andere nieuwe waterschapsbelastingorganisatie, (want die rijzen ook als paddestoelen uit de grond), maar ik weet niet zeker of ze daar de boom hulp bij vroeg.
.

.

 

(rechts: oh oh, val ik er nu uit?)

.

.

Binnenkort presenteer ik u de nieuwste haarmode (op de Windmolenveldwegwandeling, hier nog niet:-)

.

.
Tjonge zeg, dit had beter de Jeetwee-speelt-met-stokken-wandeling kunnen heten.
.
.
we wandelen maar eens even terug.
.
.
En dan laat mevrouw Appeltaart me een andere ingang zien binnendoor naar mijn huis over de kerstbomenaanplant, die ik notabene nog niet eens ken!
.
.
Kijk, nog een leuk stukje hout gevonden.
.
Even het veldje links achter langs en dan zijn we weer terug.

Dan komen we bij de afdeling

DIT GELOOF JE NIET.
.
1:
.
Jeedrie, wonende te Aalten, besloot ook eens een foto van de zon te nemen toen die zo mooi te zien was in het bos achter haar huis. Dit geloof je toch niet, 4 orbs in formatie!

Volgens mij zijn het de 4 Indian Chiefs van de vier windrichtingen die ook in medicijnwielen aangeroepen worden.

En dan hieronder, het nieuwste van het nieuwste: drone-technologie, door de mensheid gebruikt voor oorlogje spelen. Volgens mij is het ook nanotechnologie, maar dan van een verfijndere soort, die gebruikt wordt door bijvoorbeeld Indian Chiefs en aanverwanten in andere dimensies, die graancirkels creeeren. Maar dit hieronder is griezelig. Ingestuurd door mevrouw Appeltaart:

Dit geloof je niet..
Jazeker, dit is een drone.. Een klein, op afstand bedienbaar, spionagevliegtuigje. Uitgerust met een steeknaald, voor het afnemen van DNA (bloed of weefsel) en het injecteren van bijvoorbeeld een (nan0-)chip..  kan je zomaar gebeuren, ben je geprikt door een mug, hebben ze je DNA ineens te pakken:)

wéér gaat het om de terroristen te pakken te nemen.. Weer gaat het om de veiligheid van de burgers. Maar kan het zijn dat JUIST de veiligheid van deze burgers in gevaar komt, door deze ontwikkeling van drones..?


De Morgen meldde al het volgende (KLIK HIER)
 
..
  
Make a Free Website with Yola.