HUIZE RUURLO, zaterdag 28 juli 2012, ca 1,5 uur

A te R wist een hoog energetisch geladen laantje rond huize Ruurlo en zoon W wou ook wel mee, Jus natuurlijk al helemaal:

het blijkt een deel van het Pieterpad te zijn en de rechterfoto heeft hoofdstuk 4 gehaald ("boomwortels")

die twee hieronder lopen mooi gesynchroniceerd

W stond voor het eerst op ons verzoek tegen een Eik aan en ervoer er eenvoudigweg rust van, hetgeen niet ongebruikelijk is als mensen voor het eerst met hun rug tegen een eik aan leunen.

dat roze doet het wel goed zo met het groen eromheen, en heeft ze de hond nu wel of niet aan de lijn? Ze leest de bordjes nooit met of een hond nu wel of niet aan de lijn moet

terwijl  A&W doorlopen doe ik de linker eik eens even aan en vraag hem om zegen voor de klus die geklaard moet worden. En mogelijk ok om inspiratie. Eik gaf een heel hoge energie wat ik tijdens de wandeling alleen energetisch voelde maar nu ik de foto zie, zie ik dat er weer drie orbs zichtbaar zijn!

we passeren de gigabeuk, de lievelingsboom van A te R

we wandelen maar eens verder

De Varen-experience, eerst gaat A te R er van twisten, W voelt niets van de energie van de varens

Dan komen we bij een door de zon verlichte opvallende Eik, die wel sterrensjamaaneik wilde zijn. Waarover meer in hoofdstuk 4 van het boek (link volgt onderaan)

A&W lopen nog steeds syncrhoon, ik nog steeds achteraan:-)

he he, eindelijk een bankje aan het eind vna het pad wat een Pieterpad blijkt te zijn, getuige het wit-rode symbool

We gaan maar eens terug, rechts watergeulen in het landschap waarvan ik onlangs hoorde hoe die heten (iets met veel a's erin, maar ik ben het nu al weer vergeten)

hoofdstuk 4: de linkerfoto heeft ook de boomwortelpagina gehaald

de sterrensjamaan was in het rood vandaag

En hier volgde het sterrensjamaanwerk beschreven in hoofdstuk 4 van  "Het Boek". Klik hier voor dat hoofdstuk, deze keer zonder advertenties. Ik heb namelijk een akkefietje met die ad fly mensen; dan verdien ik wel even niets maar dat moet eerst opgelost. Je kunt altijd nog het nieuwe boek van Andreas Moritz bestellen hieronder:-)

Terug naar de indexpagina - volgende wandeling

Hieronder een nieuw boek va Andreas Moritz, het stukje over de Maanstanden staat in de eerste 10 pagina's die je online kunt bekijken:

..

Make a Free Website with Yola.