Intratuinroute numero 2, de zaterdag na de vorige wandeling op vrijdag, al weer enige tijd geleden

ik heb Google earth niet geinstalleerd op mijn vlaamse computertje en een pdfje maken van google maps levert geen inleesbaar plaatje op, maar in ieder geval is dit het vervolg van de route op intratuin numero 1, vandaag parkeerden we bij  de "K" van het woord beukenootjes op het kaartje op intratuinroute numero 1 en vervolgden onze weg zuidwaarts richting lochemse berg. In Nederland dus. Dat zat zo, het was na de zonnige vrijdag hiervoor helemaal geen mooi weer om te wandelen, het was gewoon rotweer, bovendien had ik me verslapen maar toch presteerde M1 het om me om iets van 09.30 uur of zo, nog nauwelijks een kop koffie achter de kiezen, te zeggen dat we naar de intratuin gingen en daarna wandelen en aangezien dat goed is voor mijn gezondheid, wij dus eerst naar de intratuin.

M1 schafte een poezelig zitding aan voor hondje M2, en ik iets van 40 viooltjes voor 4,00 euro of zo want ik dacht dat mijn nieuwe viooltjes in Belgie (10 voor 9,90 euro)  het wel begeven zouden hebben met het warme weer. Niet dus, de in de ramsh aangeschafte viooltjes moeten nog gepoot, volgens mij zijn we al een maand verder:-)  (Maar ja, er komt toch niemand om mijn te koop staande moonlodge te bekijken)

Het was echt pokkeweer, maar wel droog

We parkeren vervolgens t.o. de ingang van de Cloese, bij de "K" van het woord beuKenootjes op het routekaartje van intratuin wandeling numero uno dus:-)

vervolgens passeren we de Berkel:

lopen het bruggetje over en de lucht is bijna net zo donkergrijs als de Berkel. Ik heb geen jas aan.

De Waalse vlag hieronder is een symbool dat er hier een Grande Route is. (Sinds kort weet ik dat de vlag van Belgie die weliswaar uit drie kleuren bestaat, opgesplitst kan worden: de Vlaamse vlag heeft maar 2 kleuren , geel en zwart, en de Waalse vlag ook 2, rood en zwart.....)

de vorige keer dat ik langs dit huis liep stonden er leuke peerdjes in de tuin en ook een leuke vent trouwens, maar nu een prachtige boom

we lopen maar eens door, even leek de zon door te komen, maar nee hoor

ik heb ooit geweten welke boomsoort dit was, maar weet het nu niet meer nu ze zo kaal zijn

je kunt hieronder wel zien dat het nog fiks waaide (of woei) ook!

het was nog voor Pasen, hieronder een berg voor een paasvuur, dat gebruikelijk is in deze streken.

op dit punt hieronder aangekomen, was ik, zo zonder jas, net een ezel, een verkleumde, en weigerde nog een stap verder te zetten, ik ging terug. M1 volgde gedwee. M2 ook.

beiden hebben we de progr. Maan in 8 momenteel.... en ook vogeltjes gaan wel eens dood:

 

.


.

Make a Free Website with Yola.