Kieftskamp/Waarlerweg, vrijdag 21 maart 2014
.
.
Dan volgt nu de bosanemoonwandeling#2 in een trilogie van drie. Ik parkeerde bij de ingang van landgoed het Kieftskamp en ging er tegenover :
.
.
De Waarlerweg in richting kasteel Vorden.
.
.
De zon kwam zowaar ook nog eventjes door, heel eventjes dan.
.
.
Al snel kon er brandnetel geplukt worden.
.
.
Dan menen we een pad in het bos rechts te ontwaren en gaan er in.
.
.
Het pad blijkt echter te eindigen vlak bij een bende bosbessenplantjes, dus het zal wel gemaakt zijn door bosbessenplukkers.
.
.
Ziedaar, aan het einde van de weg kunnen we naar rechts, het Pieterpad in (landgoed het Kieftskamp), met ziedaar, vlak erbij een bankje.
.
.
Er zijn mensen die die knobbels op die bomen kankergezwellen vinden. Maar hoe vaak zie je dat zo'n boom dood gaat? Ik heb het in meer dan 600 wandelingen nog nooit gezien. Het is een helingsgezwel als je het mij vraagt, wat het bij mensen ook zou kunnen zijn trouwens.
.
.
we komen bij een kruising aan. Het Pieterpad gaat rechtdoor de landerijen in.
.
.
maar ik ga rechtsaf, een leuker pad in, want ik probeer een rondje te maken.
.
Foto #22. Vlak nadat ik om de hoek daar in de verte een man met hond aan zie komen, zie ik links enkele bosanemoontjes staan. En ik denk: ha: symbolen voor de afwijzing.
.
.
die man had een oranje trui aan. Ik fotografeer hem nog even terugkijkend na onze ontmoeting..... want wat me nooit gebeurde, gebeurde vandaag dus wel. Die man gaat stil staan als hij me tegenkomt en begint een heel praatje, beginnend met waar of ik woon.... maar ja, ik had net de bosanemoontjes-afwijzing in mijn hoofd, dus vriendelijk doch zeer beslist, zeg ik al snel, daaaaaag, en loop door.
.
.
bij de volgende kruising ga ik weer rechtsaf. Ik loop met de zon mee. Die ver te zoeken was want het was eigenlijk maar koud.
.
.
en dan opeens, komt'ie alsnog te voorschijn. He he.
.
.
tjonge jonge, voorzichtig oversteken staat er op dat paaltje..
.
.
Er mocht eens een auto aankomen... de mijne stond klaar om weer naar huis mee te vertrekken.
.

Youtube video┬┤s direct online naar MP3 converteren: KLIK HIER

Ingestuurd door mevrouw Appeltaart, die meldde dat alleen genetische gemodificeerd zetmeel echt slecht is, en koolzaadolie niet zo erg mits met mate, maar ook een vetgave video instuurde van COURGETTINI : lentekuur recept van Dr A Vogel numero uno.
http://www.avogel.nl/lentekuur/video-foto-menu/dag-1-koolhydraten.php

..
  
Make a Free Website with Yola.