KLAVERDIJK (t Zand) , vrijdag 15 november 2013
.
.
Toen ik de foto's van deze wandeling, wederom in t Zand maar nu vanaf de Klaverdijk, maakte, leek het wel 1 grote vertoning van een hond aan de wandel, dus ik dacht, kom, ik zet die grote vertoning even bij elkaar:
.
.
Toen jeetwee dan uitgewandeld was, bij wijze van spreken, volgde ik
.
.
Het routeverslag dan: ik parkeerde dus aan het eind van de Klaverdijk en ging daarna naar rechts.
.
.
Ook hier had de storm huisgehouden, althans bij 1 berk. Verder was het bos intact, en in mooie herfstkleuren.
.
.
Ik nam het eerste pad naar links en ga bij de kruising weer links af.
.
.
Eigenlijk was ik op zoek naar de hei, op het routekaartje aangegeven met dat kruis in het midden zeg maar, maar toen ik bij deze boomstammetjes was, herkende ik dit stukje en besloot zo snel mogelijk naar links te gaan. De hei heb ik vandaag niet gevonden, maar twee wandelingen later zouden we er alsnog op komen zonder er zelfs naar op zoek te zijn.
.
.
links af dus.
.
.
mocht je denken dat er bosbrand was, nee, mijn sigarettenrook kwam voor de camera, geeft best een mooi effect eigenlijk.
.
.
Het laatste stukje van de terugweg ging door een ander bosje waar ik uitkwam op dit zijweggetje.
.
.
en aldus had ik een wandeling gemaakt zonder bankjes en zei men bij aflevering van jeetwee: gunst, ben je nu al terug? :-)
.
Hieronder een gave bouwinstruktie voor een vuurpotje in huis, dat klaarblijkelijk heel veel warmte geeft met slechts een kaars, en precies is wat ik in Belgiƫ nodig heb. En ik denk dat ik de benodigdheden daarvoor nog wel in de schuur aldaar heb slingeren. Ik hou je op de hoogte als het wat wordt:-)
 
 
..
  
Make a Free Website with Yola.