KLEDINGRONDJE IN DE BUURT , VRIJDAG 28 okt, uurtje

M1 had ook zon besteld, we parkeerden weer eens bij de Heidepol tegenover dit agrarisch etablissement waar je eventueel koffie uit een senseo kunt schenken, maar die hadden wij al weer achter de kiezen:

Het was echt schitterend weer, we wandelen deze kant eerst eens op:

M2 was er ook bij natuurlijk, dat kan niet missen als je met M1 aan de wandel gaat:

Al snel besloten we rechtsaf te gaan, het heet hier nog steeds het Grote Veld

M2 is ergens verrukt van, het is waarschijnlijk een boom geweest

Dan wordt ze weer eens gebeld door dochterlief, die hangt nl om de haverklap aan de telefoon:-)

Er zijn klaarblijkelijk dieren die de giftige vliegenzwam wel durven aan te vreten getuige de stukgebeten paddestoel hieronder:

nog even een close-upje van de bolvormige vliegenzwam voor hoofdstuk 2:

En van de grond kijken we weer even omhoog........................... (no comment)

We komen uit op een grotere zandweg en M stevent af op een indrukwekkende Beuk, zelf Steenbok zijnde:

deze dus:

Dan komen we op de Oude Borculoseweg waar je niet in moet voor de Grande Route, zoals je aan het rood-witte kruis kunt zien

Maar wij vinden er een bankje!

Uitzicht op de lucht vanuit het bankje (no comment)

We zien dat er een paadje het bos ingaat tegenover het bankje, en  ontdekken al snel dat hier een heel hoge energie hangt, een heilig pad dus!

En dan komen we bij iets waar deze pagina haar naam aan ontleend, M1 noemt deze kousjes van mos namelijk altijd kniekousjes

En deze boom had dus maar prompt een soortement van Hawaiaanse rokjes om:

dezelfde boom, ander perspectief:

Toen kwamen we langs deze boom, een boom die emoties loslaat, dat heb ik die dennen namelijk een keer gevraagd, de onderste takken laten ze na verloop van tijd gaan, en daarmee laten ze emoties los. Geloof je me niet? Wel...

Deze mervouw zei dat er allemaal oud verdriet omhoog kwam toen ze hier tegen aan stond, nou jij weer

overigens was dat bij mij niet zo want ik heb dan ook geen emoties, dat is duidelijk te zien:-))  Die jeans mogen wel eens in de prullenbak zeg..

In de tussentijd hadden wij allebei tegelijk het gevoel dat we weer boomgeesten met ons meedroegen, dus even op de foto om te kijken of er ook orbs zichtbaar waren, nu zijn orbs wel geen boomgeesten, en dat zal de reden zijn dat ze niet op de foto staan:-)

We wandelen maar eens door, M1 begint het hier te herkennen, we wandelen nl op het gele pad, ik had het niet zo gauw door dat we dit stuk bij de Eikenpolwandeling al gehad hadden

Bijna terug bij de parking zien we de boer hoog staan op een vreemd gemotoriseerd ding waar de benzinedampen van af kwamen, waarmee hij iets besproeide op zijn kerstbomenaanplant.

In the meantime kan ik uit de Haagse school klappen en vertellen dat M1 maar zo haar eerste website heeft gecreĆ«erd, ook met yola, en ze had hem binnen no time af. Ze zit namelijk met een stel schilderijen in haar maag, een erfenis van een oom die veel in BelgiĆ« (Lier, Antwerpen) was en daar ook Haagsche school schilderijen van gemaakt heeft. Ze zijn alleen te koop via afhalen in het centrum van Gorssel, maar uiteraard kan ik bij belangstelling wel zo'n ding meenemen naar Belgie.  De URL is:

http://cornjvbergen.yolasite.com

Deze prachtige muziek kreeg ik binnen met de Maya Wavemail vandaag:

terug naar de indexpagina - volgende wandeling

De gehele maand november 25% korting op:

Make a Free Website with Yola.