Konditionsuebnung no. 9 in Fissenknick - den 23. Juli 2012 - abends

We hadden een kaartje van de omgeving waarop vlak bij het gehucht Fissenknick een aantal "Huegel-Graeber" in de rimboe opstonden, dus dat wilden we wel eens even onderzoeken. Op de tomtom er heen maar bij poging 1 strandde onze poging, het waren allemaal priveweggetjes. Dan de andere kant maar op, daar stond er ook eentje gemarkeerd.  Ook daar gaan we op de tomtom heen en worden dan tegengehouden door een slagboom. Nou, dan maar daar parkeren en verder lopen.

dit was het dorp Fissenknick waar we vandaan kwamen, het doet me hier behoorlijk Zwitsers aan, ik vind het er prachtig.  We lopen dat donkere heilige sparrenbos hierboven in, en ik zeg tegen M1 dat we wel een beetje voort moeten maken omdat de zon om 10.30 uur wel onder is, en ik zag ons al verdwalen in het donker.

hier is het pad nog goed, we lopen duidelijk richting het Westen, de avondzon tegemoet

ik denk dat dit ook een soort van wederik is, in de tussentijd waren we aardig aan het klimmen geslagen, en dat op een volle maag na een heerlijke avondmaaltijd.

De paaahaden op, de laaahanen in... en dan komen we op een modderpad dat steeds ruiger en steiler wordt, hartstikke vermoeiend, nergens een teken van de Huegel Graeber te vinden, ze hadden hier al lang links moeten liggen volgens ons kaartje. Uiteindelijk besloten we terug te gaan

Op de dwarsweg die we overgestoken waren stond godzij dank een bankje

zelfs M2 was intussen wel aan een pauze toe...

En aangezien de schemer er al aankwam, zijn we toch maar weer gauw opgestaan om terug te gaan

gelukkig, nog een bankje onderweg (en nog 1 en nog 1, want ook hellingen af zijn vermoeiend)

 we sloten de avond, na een broodnodige douche van al dat peentjeszweten, af op ons terras, en gingen voor ons doen vroeg naar bed:-)

.

.

Make a Free Website with Yola.