landgoed KRANENGOOR-zondag 20/10/2013 (1.5 uur) -
.
.
In een hele foute auto (van de directeur van de dakgootwinkel) werd ik luxueus vervoerd en parkeerden wij precies op de plek die ik gegoogeld had, om bij een wandelgebied te komen dat ik nog niet kende: dicht bij het gebied van de Dikke Eik.
.
.
Het landgoed bleek Kranengoor te heten en behoorde vroeger ook tot huis Verwolde. Emtwee was ook mee zoals je ziet.
.
.
Ik deed deze Douglas nog even aan maar niet te lang want die andere twee waren al weer een eind verder.
.
.
Rechts van ons lag een heilig sparrenbos, en op de rechterfoto van links naar rechts: emdrie, emeen en emtwee.
.
.
Dan komen we bij een mooi vennetje, het is hier trouwens toch mooi, vol varens en een beetje sprookjesachtig.
.
.
hier lopen emeen, emtwee, en emdrie keurig op volgorde 1,2,3.
.
.
Dan komen we bij een verhoging, een soort heuvel, waarachter weer een vennetje lag, en tegen een boom aanstaand wat foto's nam die kleiner moesten want door het gebrek aan zon waren ze niet al te scherp. Er was veel sluierbewolking, de zon kwam wel door, maar er moet me nu toch echt even iets van het hart, ook al had ik gezegd het er niet meer over te hebben.
Dat wil zeggen, ik had gezegd dat ik het niet meer zou hebben over chemtrailvrije luchten. Dat had ik niet moeten schrijven... want gisteren al, toen ik vlak na zonsopgang vertrok vanuit België naar Nederland, zag ik ze overal bezig, letterlijk overal, zowel in België als in Nederland, de hele A15 langs tot Doorwerth. En maar sprayen en maar sprayen en er kwam sluierbewolking door die later op de avond regen bracht. En ook vandaag, het was een en al chemtrail waardoor het zo bewolkt was en er opnieuw s avonds regen kwam. Waarom doen ze dat toch, al die militairen in een WEEKEND ook nog, de lucht in sturen, wat een geld moeten die operaties wel niet kosten! En wij zitten zonder zon.
Waardoor zelfs deze wandeling een soort grauwsluier gevoel gaf.
Als buienradar het over sluierbewolking heeft, zouden ze dan eigenlijk chemtrailbewolking bedoelen? Enfin, I was truly pissed off by it, sorry.
.
persoonlijk liep ik wel met korte mouwen zonder jas, het was namelijk verder warm genoeg.
.
.
weer een foto die verkleind moest worden omdat de grauwsluier ook minder heldere foto's maakt, mopperdemopper:-)
.
.
dan steken we over naar links langs een slootje.
.
.
van de foto's zou je maar zo kunnen denken dat ik achter Emeen,-twee,en-drie aansjokte, maar niets is minder waar. Ik vertelde namelijk telkens waar ze heen moesten en tot mijn verbazing deden ze het dan ook nog:-)
.
.
dan komt er een stuk met de meest interessante paddenstoelen
.
.
maar dan is de batterij in mijn camera opeens leeg. We pauzeerden nog even iets verderop op een geschikte boomstam voor drie, en gingen toen terug.
.
Die Kuueen uit Eindhoven heeft al weer een wandeling gedaan! Tegen de kast aan de eerste lading, op de kranten, de nieuwe!!!!!
Hierbij verstrekken wij de eigenaresse van Kuueen een DIPLOMA "Siberische dennenappels rapen"

En Emeen heeft besloten dennenappels te gaan beschilderen en decoreren met de kids op haar school, en ik al weer mopperdemopper: competitie:-))
Maar Emeen: hier zijn je voorbeelden.

Ingestuurd door Aeen, hartstikke interessant:

Voetzolen absorberen stoffen! Doe wat knoflook op je voetzolen, en  binnen twintig minuten "proef" je  het.

Om het nachtelijk hoesten  te stoppen, wrijf je een stevige laag Vicks  VapoRub op de voetzolen, doe er sokken over aan,  en binnen vijf minuten stopt het zware hoesten  en geeft het je vele uren verlichting. Het  werkt voor de volle 100% en is veel  doeltreffender dan de sterkste voorgeschreven  medicijnen! 

De ingrediënten van Vicks VapoRub zijn: eucalyptusolie, kamferolie, menthol, terpentijnolie,thymol (tijm), cederhoutolie en witte vaseline.

Als je geen vaseline wilt zoals ik (omdat het de huid verstopt; het wordt van aardolie gemaakt en vaseline wordt gebruikt als smeermiddel om metalen onderdelen te beschermen tegen corrosie!), kun je dus makkelijk zoiets zelf maken en dan als basis wolvet,bijenwas,sheabutter etc. nemen.
Nu moet ik ook al kaoleen aanschaffen:
http://dekruidenelf.be/blog/badkamerbereidingen/kaneelpoeder-op-je-tanden/Binnenkort ga ik mogelijk nog een herfstvakantie boeken want Fletcher, en ik kan die op het kaartje die het allerzuidelijkst staat aanbevelen, in Zd Limburg (Noorbeek) heeft een gave aanbieding die je onderaan de huidige weekahead vind:

http://www.astrologie.ws/week.htm..
  
Make a Free Website with Yola.