landgoed 't Medler, zaterdag 5 juli 2014
.


Op zaterdag 5 juli, het weer was niet bijzonder, wandelen we de oprijlaan naar landgoed t Medler in, waar we overigens maar tot het hek konden komen. Daar gingen we zonder een al te goed plan, rechts af.
.

 .
We komen er nog kamperfoelie tegen: de bloemen in water doen met stevia en twee dagen in de koelkast zetten en je hebt een verrukkelijke siroop.  Wel zorgen dat er geen (giftige) besjes tussen de bloemen zitten: later in het seizoen.

.

.
Moeders is hier geloof ik in gesprek met iemand die op de boerderij werkt, een man van 80 of 90 of zo, die bij haar in de buurt woont, en hier nog elke dag op de boerderij van zijn zoon werkt, hele dagen lang...
.
.
Het was flink bewolkt, onscherpe foto's zijn nog te doen als ik ze sterk verklein.
.
.
Na enige tijd, in een bocht, komen we een grassig pad naar rechts tegen wat ik zowaar nog niet kende, dus daar gingen we in.
.
.
Maar het paadje komt uit op de Schoneveldsdijk waar geen vervolg is naar landgoed de Wiersse aan de andere kant ervan. Aan de Schoneveldsedijk kant is wel een ingang met bordje zoals je ziet.
.
.
het werd duidelijk donkerder en het ging ook regenen, maar het hield weer op toen we bij de auto terug waren.
.
.
Jeetwee zag de auto alweer en wilde de andere kant op, en niet terug. Vooruit, we luisteren naar hem, want het was natuurlijk maar een prutwandelingetje van niks tot nu toe,  maar gaan niet zijn kant op, steken de grote weg over om eens te kijken wat er aan de andere kant lag.
,.
.
maar daar lagen de donkere bossen van landgoed Onstenk waar lichte mensen niet in mogen.
.
.
dus dat schoot ook niet op. Aangezien ik toch geen energie had met Mars t conj Neptunus of daar in de buurt, gingen we maar snel weer naar huis.
.
..
  
Make a Free Website with Yola.